15% popusta na sve ECO by naty pelene i vlažne maramice

Dragi naši ponovno smo pripremili za vas tjedan s 15% popusta na sve ECO by naty pelene i vlažne maramice od 19.4.-24.4.
Zašto bas ove pelene?
„Swedish Asthma And Allergy Association“ je švedsko udruženje za astmu i alergiju koje nastoji poboljšati životne uvjete ljudi koji pate od alergija, astme itd.
Prve ekološke pelene s certifikatom ‚OK Biobased‘ (Vincotte). Vincotte je jedna od najzahtjevnijih neprofitnih organizacija na svijetu, koja certificira veliki broj obnovljivih sirovina koje se koriste u proizvodnji pelena. Cijela marka Eco by Naty certificirana je sa ASTM D6866 za svoje proizvode (obnovljivost proizvoda).
50–60% pelena izrađuje se iz biorazgradivih izvora, tj. oni se razgrade. Cijela pelena se raspada za 2 do 4 godine, za razliku od 400 godina za normalne pelene.
Vanjska ljuska napravljena je od kukuruznog škroba bez GM-a i potpuno je biorazgradiva. Djeluje kao plastični omotač u redovitim pelenama, ali znatno je nježniji na dječjoj koži. Bez kemikalija je i prozračan. Kao što su mnogi roditelji primijetili, ovo je jedna od glavnih prednosti Naty pelena jer prirodno disanje sprečava iritaciju kože.
Apsorpcijska jezgra je mješavina biorazgradive celuloze i gela koji upija (zbog apsorpcije i nepropusnosti). Celuloza je dobivena iz skandinavskog drva i ima FSC certifikat. To je međunarodni certifikat koji osigurava da drvo i papir potiču iz pažljivo upravljanih šuma.
Ne sadrže klor, lateks, TBT (tributiltin), bojila, ftalate, dioksine. Tisak pelena ne sadrži teške metale i ne ugrožava zdravlje djeteta.
Pakiranje pelena je novo, izrađeno je od certificirane bio plastike i može se koristiti kao vreća za biološki otpad.
Eco Naty možemo nazvati vodećom pionirskom eko kompanijom koja ulaže mnogo istraživanja.
 

 

Vezani proizvodi:

  Novosti - Sve