Neobio

Neobio je certificirana bio kozmetika koja pokriva široki spektar preparata za njegu lica, tijela, kose. Neobio u svojoj paleti prozivoda nudi preparate za cijelo tijelo od njege pa do preparata za uljepšavanje koje možemo pronaći u prepoznatljivoj bijelo zelenoj ambalaži.

Proizvodi koje nudi Neobio natural cosmetics posve su ekološki te sadrže certifikate koji dokazuju njihovo podrijetlo, sastav i kontrolu sastojaka, potrebno je napomenuti kako su svi preparati Neobio linija sadrži i poseban certifikat koji jamči ne postojanje tvari koje sadrže gluten u sastavu kozmetičkih proizvoda.

Poseban dio Neobio ponude pripada Neobio kozmetici za najmlađe, u našoj ponudi možete pronaći dječiju pastu koja se sastoji od bio jabuke i papaje te je sigurna za mliječne zubiće vaših najmlađih.

Šamponi i regeneratori za kosu koji su od biološki uzgojenog cvijeća i bilja pomoći će vašoj kosi vratiti prirodan sjaj, čvrstoću, smanjiti ispadanje kose i učiniti vlakna snažnijima te ćete primjetiti smanjeno isušivanje kose i pucanje vrhova.

Gelovi i kreme za tuširanje prate ''trendove'' pojave Superfoods namirnica na tržištu organskih preparata te vam ih nude u obliku proizvoda za njegu tijela. Dokazano je kako preparati koji su ekološki prihvatljivi i izrađeni od prirodnih, kvalitetnih sastojaka pomažu tijelu te tokom tuširanja ili kupke na vaše tijelo osim prvobitne funkcije vrše i svojevrsnu aromaterapiju. Jutarnje tuširanje ukoliko koristite preparat sa nekim od citrusa ili namirnicom koja sadrži vitamin C, pomoći će vam lakše se razbuditi i pozitivno započeti dan dok će vas cvjetni dodaci prije spavanja smiriti, usporiti vam misli te vas pripremiti za miran i lagodan san.

Neobio kozmetika može se pohvaliti asortimanom antiage krema, BB krema ali i maski, pilinga za lice koji su također ekološki prihvatljivi.

Sigurni smo da svome tijelu želite pružiti najbolju njegu nakon napornog radnog dana, vaša koža će osjetiti prirodne preparate i nagraditi vas čistim, zdravim i besprijekornim tenom.

Galerija slika:

 
  Novosti - Sve