Začin bake Vanje u Prirodi i DRUŠTVO biotrgovini

Priroda&Društvo na svoje police donosi još jedan novitet koji će do kraja teksta postati must have vaše kuhinje, sigurni smo! Iza ovog imena krije se obiteljski posao koji svoje korjene seže više od trideset godina unatrag.

Dugogodišnji posao, tradicija i trud urodili su plodom. Ovo obiteljsko gospodarstvo može se pohvaliti kako je više od devedeset posto sjemena koje koriste u uzgoju njihovo te nude široku paletu raznovrsnog začinskog bilja, povrća te kao šećer na kraju ljuti ''ljubavni'' čili umak!

Baka Vanja glavni je pokretač, svaka ideja prođe kroz njene ruke i ona ju svojim zamislima dovodi do krajnjeg proizvoda, možda baš iz tog razloga, upravo ime bake Vanje nosi i nezamjenjiva začinska mješavina za svaki obrok. Začinsko bilje i povrće koje se nalazi u ovoj mješavini nosi ekološki certifikat što jamči nedostatak konzervansa, bojila, pojačivača okusa te aditiva. Kako bi vaša juhica imala domaći okus, dodajte začin bake Vanje i sigurni smo da ćete se oduševiti!

Volite li više malo jače okuse, pečenja, roštilje  na svoju policu sa začinima svakako morate dodati jednu posudicu mixa začina pod nazivom Za svaki grill, dodatak u ovoj mješavini začina su ekološki uzgojeni kadulja i ružmarin koji su često onaj zadnji dodatak jelu koji nedostaje kako bi bilo potpuno ali ih nažalost nemate na svojoj terasi. Visoka kvaliteta ovog začinskog miksa biti će odlična nadopuna vašem jelu i neće vam nedostajati svježi listići.

Ljubav ide kroz želudac, barem tako kažu? To su čuli i naši novi članovi Priroda&Društvo obitelji te su stvorili Hot Love Chilli umak! Volite li ljuto sigurni smo da će vas umak osvojiti, dodatak jabučnog octa ublažava papričicu te stvara balans koji svima omogućuje uživanje u umaku bez problema sa ljutinom.

OPG Trgovac Miško Mijo

Galerija slika:

 
  Novosti - Sve