Juha od avokada
29 Stu.

Juha od avokada

Jeste li čuli za sirove juhe? Trenutni su hit u kulinarstvu. Brzo su gotove, namirnice se koriste i konzumiraju svježe što osigurava zadržavanje hranjivih sastojaka i odličan su izbor za vruće ljetne dane.

Sastojci:

3 avokada
1 rajčica
1 krastavac
pola zelene tikvice
5 šalica vode
začini po želji

Juha od avokada

Usitniti dva avokada, rajčicu i krastavac i zatim ih u blenderu posve sjediniti. Dodati vodu i još jednom promiješati. Nakon toga izliti u posudu te narezati još jedan avokado što sitnije a tikvicu naribati na trakice.

Dodatno ohladite prije serviranja.

Zelene juhe savršen su odabir želite li smršavjeti ili samo nastaviti paziti na težinu koju sada imate. Ovakve namirnice savršene su za detoksikaciju organizma. Osjećate li proljetni umor, nesanicu, imate osjećaj da ste usporeni ili vam se stalno spava pokušajte barem jednom tjedno pojesti jelo koje se bazira na zelenom povrću. Osim što će vam tijelo biti očišćeno od toksina, viška tekućine i regulirati ćete probavu, nakon što vam se organizam posve očisti osjećati ćete se odmornije, bolje ćete spavati i imati puno više energije.

Sirove juhe možete napraviti od bilo kojeg povrća koje volite i dodati začine po svojoj želji. Miksajte i miješajte ono što volite i ono što nikada niste probali i sigurni smo da ćete otkriti nove okuse i nove recepte kakve još niste vidjeli.

Pobrinite se da su namirnice, posebno one koje koristite svježe, termički ne obrađene iz organskog uzgoja kako biste mogli iskoristiti biljku i sve njene djelove te dobiti najviše moguće hranjive sastojke.

Iskoristite mogućnost i vjerujte nam te nas odaberite prilikom kupnje organski uzgojenog voća i povrća te začina koji su spravljeni od najboljih namirnica koje su iz kontroliranog uzgoja. Priroda&Društvo trgovina i web shop nude vam široku paletu ekoloških namirnica čije je podrijetlo poznato i ispitano!

 
  Recepti - Sve