Lakše do zdrave prehrane uz Naturu Organicu

Svima nam je želja živjeti zdravije, i to ne samo zato da bismo izgledali bolje. Činjenica je da nam jedino aktivan životni stil i zdrava prehrana mogu dati energiju koja nam je potrebna da budemo produktivni i sretni. Nasreću, mijenjanje prehrane više nije onoliko teško koliko je nekoć bilo. Dostupan nam je cijeli niz organskih namirnica od kojih možemo sklopiti lagane, ali zdrave obroke. Natura Organica jedan je od boljih brendova u ovoj kategoriji. Evo što se može postići uvođenjem samo nekoliko njihovih proizvoda u prehranu!

Doručak koji pršti od energije

Pojesti zdjelu ukusnog suhog voća u kombinaciji s namirnicama bogatim vlaknima jedan je od najboljih načina za započeti dan. Natura Organica nudi bio voće nenadmašne kvalitete, poput suhih brusnica i sultanskih grožđica. Kombinirajte to s Natura Organica bademima ili sličnim orašastim voćem najviše kvalitete i dobit ćete doručak za pobjednike – bogat vlaknima i hranjivim sastojcima, dugo će vas držati sitima, ali i spremnima za pokret i nove radne pobjede.

Obroci s manje masnoća

Natura Organica proizvodi namirnice svih kategorija, uključujući i mnogo različitih vrsta začina. Njihova visokokvalitetna himalajska sol, međutim, nudi najviše zdravstvenih pogodnosti. Sol je začin koji u kuhinji najčešće koristimo, ali kuhinjska sol koju smo navikli kupovati nije ni približno najbolji izbor. Sadrži cijeli niz štetnih sastojaka, najgori od kojih su natrij i aluminij. Želite li se početi hraniti zdravije uz minimalan trud, odaberite Natura Organica himalajsku sol koja je bogata mineralima i vitaminima.

Volite li pečenu i prženu hranu, a želite smanjiti unos štetnih masnoća, jednostavno izbacite suncokretovo ili biljno ulje iz prehrane i nadomjestite ga Natura Organica kokosovim uljem. Ovo organsko ulje sadrži laurinsku kiselinu koja je cijenjena zbog svog antibakterijskog djelovanja.

I deserti mogu biti zdravi

Imamo dobre vijesti i za one koji ne mogu odoljeti slatkom – zdrava prehrana ne mora nužno isključivati deserte. Uz Natura Organica sirova zrna kakaa, tapioca brašno i kokosov šećer, možete raditi fantastične kolače koji nećete štetiti vašem organizmu.

Sve navedene proizvode, kao i mnoge druge, možete naći u svakoj P&D biotrgovini. Zaputite se do one koja vam je najbliža i odmah počnite uživati u blagodatima zdrave, ali ukusne prehrane!

 
  Savjeti - Sve