Sok od aronije

Sigurni smo da ste čuli za super bobicu aroniju, odnosno sibirsku borovnicu koja spada u superfood listu namirnica. Želite li dodati ovu bobicu svojoj prehrani i njene blagodati iskoristiti u svoju korist isprobajte eko sok od aronije. Pomalo trpkog okusa, podsjeća na ribizl i ostalo kiselkasto šumsko voće.

Aronija je super hrana zbog svojih iznimnih svojstava. Jedno od njih je snažno antioksidativno djelovanje i visoki postotak virusa koje sadrži u svom nutritivnom sastavu.

Ova bobica izvrstan je dodatak prehrani i kada ste zdravi a posebice kada ste bolesni. Ona vrlo brzo otklanja umor, stres i nervozu te detoksificira organizam, podiže imunitet.

Njena antioksidativna djelovanja iznimno su snažna, čisti tijelo od toksina i oslobađa ga od slobodnih radikala koji su često nositelji tumorskih stanica.

Nečistoće guše žile i smanjuju dovod kisika u sve organe čime tijelo postaje umornije, sklonije bolestima i raznim fizičkim ali i psihičkim problemima kao što su nedostatak sna, nedovoljan odmor i nervoze te stres.

Aronija učinkovito djeluje u snižavanju visokog krvnog tlaka, regenerira mišićno tkivo i pomaže bolju prokrvljenost u tijelu i štiti od začepljenih krvnih žila.

Aroniju smiju konzumirati i dijabetičari jer smanjuje razinu glukoze te pomaže organizmu ustabiliti i smanjiti oscilacije u razini šećera u krvi. Aronija je također odličan lijek za želudac i probavne tegobe.

Sok od aronije odličan je i jednostavan dodatak vašoj svakodnevici koji će bez problema koristiti i veliki i mali. Čaša zdravlja koja se nađe na svakom stolu i svima će biti primamljiva. Aroniju smiju konzumirati i djeca posebno u obliku soka.

Male doze soka od aronije podići će djeci imunitet i učiniti ih otpornijima na infekcije, bakterije i viruse kojima su podložni zbog okoline u kojoj se nalaze.

Potražite sok od aronije u našem online web shopu Priroda i DRUŠTVO trgovine ili nas posjetite u Ozaljskoj 71 u Zagrebu!

 
  Savjeti - Sve