TERRANOVA GREEN CHILD FRIENDLY MICROFLORA: SVE ŠTO TREBATE ZNATI

TERRANOVA GREEN CHILD FRIENDLY MICROFLORA je dodatak prehrani koji je posebno dizajniran za djecu u dobi od 4 do 12 godina. Ovaj dodatak prehrani sadrži tri soja probiotika, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus/helveticus i Bifidobacterium lactis, koji su prirodno prisutni u crijevima čovjeka. Ovi probiotici pomažu u održavanju zdrave crijevne flore i podržavaju imunološki sustav djeteta.

TERRANOVA GREEN CHILD FRIENDLY MICROFLORA ne sadrži gluten, kvasac, mliječne proizvode, želatinu, životinjske sastojke, aditive, dodani šećer, boje, okuse i konzervanse. Ovaj dodatak prehrani za vegetarijance i vegane dostupan je u obliku kapsula koje je potrebno uzimati jednom dnevno s hranom.

Djeca su izložena mnogim stresorima koji mogu narušiti ravnotežu crijevne flore, poput loše prehrane, antibiotika, stresa i bolesti. TERRANOVA GREEN CHILD FRIENDLY MICROFLORA može pomoći u održavanju zdrave crijevne flore i podržati imunološki sustav djeteta.

Osnove TERRANOVA GREEN Dječje Prijateljske Mikroflore

TERRANOVA GREEN Dječje Prijateljske Mikroflore je dodatak prehrani namijenjen djeci u dobi od 4 do 12 godina. Ovaj proizvod sadrži tri probiotička soja i prebiotike koji pomažu u održavanju zdrave crijevne mikroflore.

Jedna kapsula dnevno s hranom je dovoljna za djecu koja su u dobi od 4 do 12 godina. Sadržaj kapsule se može istresti u sok, smoothie ili jogurt za djecu koja ne mogu progutati kapsule.

TERRANOVA GREEN Dječje Prijateljske Mikroflore sadrži sinergijsku cjelovitu hranu koja pomaže u boljoj apsorpciji hranjivih tvari. Ovaj proizvod ne sadrži šećer, sol, kukuruz, pšenicu, soju, kvasac, gluten, laktozu, umjetne boje, arome ili konzervanse.

Kao i kod svih dodataka prehrani, preporučuje se konzultirati se s liječnikom prije upotrebe. TERRANOVA GREEN Dječje Prijateljske Mikroflore ne smije se koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu.

Prednosti za Djecu

Terranova Green Child Friendly Microflora je dodatak prehrani koji je posebno formuliran za djecu u dobi od 4 do 12 godina. Ovaj proizvod sadrži tri soja probiotika koji su neosjetljivi na želučanu kiselinu i FOS (fruktooligosaharide) koji pomažu u održavanju i podržavanju zdrave crijevne flore kod djece.

Podrška Imunološkom Sustavu

Zdrava crijevna flora igra ključnu ulogu u podržavanju imunološkog sustava djeteta. Terranova Green Child Friendly Microflora sadrži tri soja probiotika koji su neosjetljivi na želučanu kiselinu i pomažu u održavanju i podržavanju zdrave crijevne flore kod djece. Ovi probiotici podržavaju zdravu ravnotežu bakterija u crijevima, što pomaže u održavanju jakog imunološkog sustava kod djece.

Probavne Prednosti

Terranova Green Child Friendly Microflora pomaže u održavanju zdrave crijevne flore kod djece, što može pomoći u smanjenju probavnih problema. Ovaj proizvod sadrži tri soja probiotika koji su neosjetljivi na želučanu kiselinu i FOS (fruktooligosaharide) koji pomažu u održavanju i podržavanju zdrave crijevne flore kod djece. Ovi probiotici podržavaju zdravu ravnotežu bakterija u crijevima, što može pomoći u smanjenju probavnih problema kod djece.

Nutritivna Absorpcija

Terranova Green Child Friendly Microflora može pomoći u poboljšanju nutritivne apsorpcije kod djece. Ovaj proizvod sadrži tri soja probiotika koji su neosjetljivi na želučanu kiselinu i FOS (fruktooligosaharide) koji pomažu u održavanju i podržavanju zdrave crijevne flore kod djece. Ovi probiotici podržavaju zdravu ravnotežu bakterija u crijevima, što može pomoći u poboljšanju apsorpcije hranjivih tvari kod djece.

Sigurnost i Standardi

Certifikati Kvalitete

Terranova Green Child Friendly Microflora proizvodi se u skladu s najvišim kvalitetnim standardima. Proizvod je certificiran od strane Soil Association, koja je vodeća britanska organizacija za ekološku certifikaciju. Soil Association certifikat jamči da je proizvod proizveden u skladu s najvišim standardima ekološke proizvodnje. Proizvod je također certificiran od strane Vegan Society, što znači da ne sadrži nikakve sastojke životinjskog podrijetla.

Testiranje Proizvoda

Terranova Green Child Friendly Microflora podvrgava se rigoroznim testovima kako bi se osigurala njegova kvaliteta i sigurnost. Proizvod se testira na prisutnost teških metala, mikroba i drugih štetnih tvari. Također se provode testovi kako bi se osigurala učinkovitost proizvoda. Svi testovi provode se u skladu s najvišim standardima kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda.

Terranova Green Child Friendly Microflora je proizvod koji se može koristiti s povjerenjem. Proizvod je certificiran od strane Soil Association i Vegan Society, a podvrgava se rigoroznim testovima kako bi se osigurala njegova kvaliteta i sigurnost.

Preporučena Upotreba

Doziranje i Primjena

Terranova Green Child Friendly mikroflora je probiotik namijenjen djeci u dobi od 4 do 12 godina. Preporučena dnevna doza je jedna kapsula dnevno, uz obrok ili na prazan želudac. Kapsulu treba progutati cijelu, bez žvakanja.

Proizvođač preporučuje da se kapsule čuvaju u hladnjaku, ali to nije nužno. Važno je samo da se kapsule čuvaju na suhom i tamnom mjestu, izvan dohvata djece.

Preporuke za Starosne Skupine

Terranova Green Child Friendly mikroflora namijenjena je djeci u dobi od 4 do 12 godina. Djeca mlađa od 4 godine ne bi trebala uzimati ovaj probiotik bez prethodnog savjetovanja s liječnikom.

Za djecu stariju od 12 godina, preporučuje se uzimanje drugih Terranova probiotika, prilagođenih njihovim potrebama.

Uvijek se savjetujte s liječnikom prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani, uključujući i probiotike.

Sastav Mikroflore

Terranova Green Child Friendly mikroflora je dodatak prehrani namijenjen djeci. Sadrži tri soja probiotika koji su neosjetljivi na želučanu kiselinu i prebiotička vlakna koja pomažu u održavanju ravnoteže crijevne mikroflore.

Sojevi Probiotika

Svaka kapsula sadrži oko 1,5 milijardi dobrih bakterija. Tri soja probiotika uključena u ovaj dodatak prehrani su Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11), Lactobacillus acidophilus/helveticus (Rosell-52) i Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12). Ovi sojevi probiotika su odabrani zbog svoje sposobnosti da prežive u želučanoj kiselini i stignu do crijeva gdje mogu imati pozitivan učinak na zdravlje crijevne mikroflore.

Prebiotička Vlakna

Osim probiotika, ovaj dodatak prehrani sadrži i prebiotička vlakna. Prebiotici su vrsta vlakana koja ne probavljaju crijeva, ali služe kao hrana za dobre bakterije u crijevima. Ova prebiotička vlakna pomažu u održavanju ravnoteže crijevne mikroflore i poboljšavaju probavu. Svaka kapsula sadrži fruktooligosaharide (FOS), prebiotičko vlakno koje se prirodno nalazi u nekim namirnicama kao što su banane, češnjak i luk.

Terranova Green Child Friendly mikroflora je prirodni dodatak prehrani koji pomaže u održavanju zdrave crijevne mikroflore kod djece. Sastav ovog dodatka prehrani, koji uključuje tri soja probiotika i prebiotička vlakna, može pomoći u održavanju zdravlja probavnog sustava i poboljšanju imunološkog sustava.

Interakcija s Lijekovima

Potencijalne Interakcije

Kao i svi dodaci prehrani, Terranova Green Child Friendly Microflora može imati interakcije s drugim lijekovima. Primjerice, probiotici mogu smanjiti učinkovitost antibiotika ako se uzimaju istovremeno. Stoga, ako pacijent uzima antibiotike, potrebno je savjetovati se s liječnikom prije uzimanja bilo kojeg probiotika.

Savjetovanje sa Stručnjacima

Prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani, uključujući Terranova Green Child Friendly Microflora, važno je savjetovati se sa stručnjakom. To je posebno važno za osobe koje uzimaju lijekove ili pate od zdravstvenih problema. Liječnik ili ljekarnik mogu pružiti savjete o interakcijama lijekova i potencijalnim nuspojavama.

Uz to, važno je pratiti upute za doziranje na pakiranju proizvoda. Ako se uzima više od preporučene doze, to može dovesti do nuspojava ili interakcija s drugim lijekovima.

Recenzije i Iskustva Korisnika

Korisnici su uglavnom pozitivno ocijenili Terranova Green Child Friendly Microflora. Mnogi su primijetili poboljšanje u probavnom sustavu svoje djece nakon što su počeli koristiti ovaj proizvod. Također su primijetili smanjenje simptoma alergija i atopijskog dermatitisa.

Jedan korisnik je primijetio da su mu se sinovi borili s proljevom zbog rotavirusne infekcije, ali nakon korištenja ovog proizvoda, njihovi su simptomi ublaženi i brzo su se oporavili.

Drugi korisnik je primijetio da su njegova djeca imala problema s probavom zbog prehrane bogate šećerom i bijelim brašnom. Nakon korištenja Terranova Green Child Friendly Microflora, njihova probava se poboljšala, a simptomi su se smanjili.

Svi korisnici su primijetili da su kapsule lako probavljive i da djeca ne osjećaju nikakve nuspojave.

Ukratko, Terranova Green Child Friendly Microflora je dobar izbor za roditelje koji žele poboljšati probavu svoje djece i ojačati njihov imunitet.

Dostupnost i Nabava

Terranova Green Child Friendly Microflora se može kupiti u različitim ljekarnama i online ljekarnama u Hrvatskoj. Ovaj proizvod se može pronaći u ljekarnama koje imaju u ponudi prirodne proizvode, kao i u onima koje prodaju vitaminske i mineralne dodatke prehrani.

Ako se želi kupiti ovaj proizvod, najbolje je provjeriti dostupnost u nekoliko ljekarni i usporediti cijene prije kupovine. Također, važno je provjeriti rok trajanja proizvoda prije kupovine kako bi se osiguralo da je proizvod svjež i siguran za upotrebu.

 

Vezani proizvodi:

  Savjeti - Sve