TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS je dodatak prehrani koji se često koristi za poboljšanje zdravlja prostate. Prostata je muška spolna žlijezda koja se s godinama može povećati i početi vršiti pritisak na mokraćnu cijev i ograničavati protok mokraće. TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji se tradicionalno koriste za poboljšanje zdravlja prostate.

Korijen koprive, likopen i cink su ključni sastojci TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKSA. Kopriva je bogata vitaminima i mineralima, a tradicionalno se koristi za poboljšanje zdravlja prostate. Likopen, koji se dobiva iz ekstrakta rajčice, može pomoći u smanjenju rizika od raka prostate. Cink, koji se također nalazi u kompleksu, važan je mineral za zdravlje prostate i muškog reproduktivnog sustava.

Uz TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS, postoje i druge metode koje se mogu koristiti za poboljšanje zdravlja prostate. To uključuje redovite preglede prostate, zdravu prehranu, vježbanje i izbjegavanje alkohola i duhana. Međutim, dodatak prehrani poput TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKSA može biti koristan dodatak za održavanje zdravlja prostate.

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS je dodatak prehrani koji sadrži 10 korisnih biljaka, 2 minerala i 2 antioksidansa. Ovaj proizvod je dostupan u obliku vegetarijanskih ovoj kapsula, koje su napravljene od hidroksipropilmetil celuloze.

Sastav i Formulacija

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS sadrži nekoliko ključnih sastojaka, uključujući korijen koprive, likopen i cink. Ovaj proizvod također sadrži selenometionin, koji je oblik selena koji se lako apsorbira u tijelu.

Ovaj dodatak prehrani također sadrži Magnifood kompleks, koji se sastoji od biljaka i drugih prirodnih sastojaka koji su poznati po svojim nutritivnim prednostima. Magnifood kompleks uključuje fitosterole, arabinogalaktan ariša, sjemenke bundeve, acai bobice, plod i list pasjeg trna, sjeme zelene zobi i druge sastojke.

Ključni Sastojci i Njihove Prednosti

  • Cink - Cink pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi. Također igra važnu ulogu u diobi stanica i funkcioniranju imunološkog sustava.
  • Likopen - Likopen je antioksidans koji se nalazi u rajčici i drugim voćkama i povrću. Prema nekim istraživanjima, likopen može pomoći u održavanju zdravlja prostate.
  • Korijen koprive - Korijen koprive sadrži važne hranjive tvari, uključujući vitamine i minerale. Prema nekim istraživanjima, korijen koprive može pomoći u održavanju zdravlja prostate.
  • Selen - Selen igra važnu ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Također igra važnu ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava.
  • Magnifood kompleks - Magnifood kompleks sadrži biljke i druge prirodne sastojke koji su poznati po svojim nutritivnim prednostima. Fitosteroli, arabinogalaktan ariša, sjemenke bundeve, acai bobice, plod i list pasjeg trna, sjeme zelene zobi i drugi sastojci u ovom kompleksu mogu pomoći u održavanju zdravlja prostate i općenito zdravlja tijela.

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS je dodatak prehrani koji može pomoći u održavanju zdravlja prostate i općenito zdravlja tijela. Sastojci u ovom proizvodu su pažljivo odabrani zbog svojih nutritivnih prednosti i mogućnosti da pomognu u održavanju zdravlja tijela.

Zdravlje Prostate

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS je prirodni dodatak prehrani koji podržava rad prostate. Prostata je muška spolna žlijezda koja se s godinama može povećati i početi vršiti pritisak na mokraćnu cijev i ograničavati protok mokraće. Stoga je važno održavati optimalnu funkciju prostate.

Uloga i Značaj Cinka i Likopena

Cink je mineral koji igra važnu ulogu u održavanju zdravlja prostate. On pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi, a također igra ulogu u diobi stanica. TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS sadrži cink koji doprinosi optimalnoj funkciji prostate.

Likopen je antioksidans koji se nalazi u rajčicama i drugom crvenom voću i povrću. On ima sposobnost da smanji oksidativni stres u tijelu, što može biti korisno za zdravlje prostate. TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS sadrži likopen koji doprinosi optimalnoj funkciji prostate.

Prirodni Pristup Problematikama Prostate

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS sadrži 14 sastojaka koji podržavaju zdravlje prostate. Osim cinka i likopena, kompleks sadrži korijen koprive, sjemenke bundeve, peršin, kukuruznu svilu i druge biljke bogate fitonutrijentima. Ti sastojci poboljšavaju neravnotežu muških hormona i pospješuju funkciju prostate.

Korijen koprive je biljka koja se tradicionalno koristi za podršku zdravlju prostate. Ona sadrži tvari koje smanjuju probleme zbog povećane prostate, a također podržava zdravlje mokraćnog sustava.

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS također sadrži sjemenke bundeve koje su bogate fitosterolima. Oni smanjuju probleme zbog povećane prostate i poboljšavaju zdravlje mokraćnog sustava.

Peršin i kukuruzna svila su diuretici koji se tradicionalno preporučuju kod problema s mokrenjem. Oni povećavaju protok urina i podržavaju zdravlje mokraćnog sustava.

Uz pravilnu prehranu i redovito vježbanje, TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS može biti koristan prirodni pristup za podršku zdravlju prostate.

Muško Zdravlje i Hormoni

Muško zdravlje i hormoni su vrlo važni za opće zdravlje muškaraca. Hormoni poput androgena i testosterona igraju ključnu ulogu u reguliranju funkcije reproduktivnog sustava muškaraca. Dihidrotestosteron, koji se formira iz testosterona, također igra važnu ulogu u razvoju i održavanju muških karakteristika.

Androgeni i Testosteron

Androgeni su skupina hormona koji uključuju testosteron, dihidrotestosteron i androstenedion. Testosteron je najvažniji androgen i igra ključnu ulogu u razvoju i održavanju muških karakteristika. Dihidrotestosteron, koji se formira iz testosterona, također igra važnu ulogu u razvoju i održavanju muških karakteristika.

Prirodni Tonici i Dodaci za Muškarce

Prirodni tonici i dodaci prehrani mogu biti korisni za zdravlje muškaraca. TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS je dodatak prehrani koji sadrži 14 sastojaka, uključujući 10 korisnih biljaka, 2 minerala i 2 antioksidansa. Ovaj kompleks doprinosi optimalnoj funkciji prostate, poboljšava neravnotežu muških hormona i regulira hormonsku neravnotežu. Cink, koji se nalazi u ovom kompleksu, pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi.

Magnifood kompleks, koji se sastoji od ekstrakta biljaka i drugih prirodnih sastojaka, također može biti koristan za muško zdravlje. Magnifood kompleks sadrži biljke poput koprive, bundeve i sjemenki zelene zobi, koji su poznati po svojim blagotvornim učincima na zdravlje prostate i ravnotežu muških hormona.

Uz pravilnu prehranu i redovitu tjelesnu aktivnost, prirodni tonici i dodaci prehrani mogu biti korisni za održavanje zdravlja muškaraca i ravnoteže hormona.

Imunološki Sustav i Detoksikacija

Biljke i Nutrijenti za Imunitet

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS je dodatak prehrani koji sadrži biljke i nutrijente koji potiču imunološki sustav i pomažu u detoksikaciji organizma. Ovaj kompleks sadrži arabinogalaktan, koji je prebiotik koji potiče rast korisnih bakterija u crijevima i pomaže u jačanju imunološkog sustava. Također sadrži cvijet opuncije, koji je bogat antioksidansima i pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Potpora Mokraćnom Sustavu

Poremećaji mokraćnog sustava najčešće su povezani s prostatom, muškom spolnom žlijezdom, koja se s godinama može povećati i početi vršiti pritisak na mokraćnu cijev i ograničavati protok mokraće. TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS sadrži biljke i nutrijente koji pomažu u održavanju zdravlja mokraćnog sustava. Kompleks sadrži diuretike, poput lista peršina i potočarke, koji pomažu u čišćenju tijela od štetnih tvari i potiču protok mokraće. Također sadrži cink, koji pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi, te selen, koji igra ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Uzimanje TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKSA može biti korisno za osobe koje žele ojačati svoj imunološki sustav i održavati zdravlje mokraćnog sustava. Međutim, prije uzimanja ovog ili bilo kojeg drugog dodatka prehrani, treba se posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

Upotreba i Doziranje

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS je dodatak prehrani koji se prodaje u obliku kapsula. Ovaj dodatak prehrani je namijenjen odraslima i ne preporučuje se djeci mlađoj od 18 godina.

Preporučena Dnevna Količina

Preporučena dnevna količina TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKSA je jedna kapsula dnevno uz obrok. Kapsule se preporučuju uzimati s čašom vode.

Inhibicijski Učinak i Sinergija Sastojaka

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKS sadrži niz sastojaka koji djeluju sinergijski kako bi se postigao najbolji mogući učinak. Korijen koprive i likopen su poznati po svojim svojstvima koja pomažu u održavanju zdravlja prostate. Cink je mineral koji također ima važnu ulogu u zdravlju prostate.

Magnifood kompleks koji se nalazi u ovom dodatku prehrani uključuje kombinaciju biljnih sastojaka koji pomažu u poboljšanju apsorpcije hranjivih tvari. Ovaj kompleks sadrži brokulu, špinat, mrkvu i peršin koji su bogati antioksidansima i drugim hranjivim tvarima koje su važne za zdravlje prostate.

Inhibicijski učinak i sinergija sastojaka u TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE, LIKOPEN I CINK KOMPLEKSU mogu pomoći u smanjenju upale prostate i poboljšanju protoka urina. Međutim, važno je napomenuti da ovaj dodatak prehrani ne može izliječiti bolesti prostate i da se ne smije koristiti kao zamjena za lijekove koje je propisao liječnik.

Prije uzimanja ovog dodatka prehrani, važno je konzultirati se s liječnikom, osobito ako osoba ima neke zdravstvene probleme ili uzima druge lijekove.

Dodatne Informacije

Pakiranje i Kvaliteta

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE ,LIKOPEN I CINK KOMPLEKS dolazi u pakiranju od 50 vegetarijanskih kapsula. Sve kapsule su pakirane u tamne staklene bočice kako bi se zaštitili od svjetla i vlage. Ovaj dodatak prehrani proizvodi se prema najvišim standardima kvalitete u skladu sa strogim GMP standardima. Kapsule su napravljene od rižinih mekinja, što ih čini prikladnim za vegane i vegetarijance.

Nabava i Cijene

TERRANOVA KORIJEN KOPRIVE ,LIKOPEN I CINK KOMPLEKS možete kupiti u mnogim online trgovinama i ljekarnama. Cijena se može razlikovati ovisno o dobavljaču i načinu plaćanja.

Cijena ovog dodatka prehrani uglavnom se kreće između 30 i 33 eura po pakiranju od 50 kapsula.

 

Vezani proizvodi:

  Savjeti - Sve