TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS

Terranova Krom, Cimet i Lipoična kiselina kompleks je dodatak prehrani koji se sastoji od tri sastojka: kroma, cimeta i lipoične kiseline. Krom je mineral koji igra ključnu ulogu u metabolizmu ugljikohidrata i pomaže u održavanju normalne razine glukoze u krvi. Cimet je začin koji se tradicionalno koristi u liječenju dijabetesa i smanjenju razine šećera u krvi. Lipoična kiselina je antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Terranova Krom, Cimet i Lipoična kiselina kompleks dolazi u obliku kapsula koje ne sadrže tvari za povećanje volumena, tvari za vezivanje ni ostale pomoćne tvari. Proizvod je pogodan za vegane i vegetarijance. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno uz obrok. Ne preporučuje se prekoračenje preporučene dnevne doze. Čuvati izvan dohvata djece / hraniti u hladnom, suhom prostoru.

Terranova Krom, Cimet i Lipoična kiselina kompleks je sinergistički dodatak prehrani koji kombinira tri sastojka koji pomažu u održavanju normalne razine glukoze u krvi i poboljšavaju metabolizam ugljikohidrata. Proizvod je pogodan za sve koji žele poboljšati svoje zdravlje i dobrobit.

Sastav i Aktivni Sastojci

TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50 kapsula je dodatak prehrani koji se sastoji od tri aktivna sastojka: kroma, cimeta i alfa-lipoične kiseline. Ovaj kompleks je formuliran kako bi pomogao u regulaciji šećera u krvi, smanjenju rezistencije na inzulin i sprječavanju povišenog šećera u krvi.

Krom i njegova uloga

Krom je mineral koji ima važnu ulogu u regulaciji razine šećera u krvi. On potiče djelovanje inzulina, hormona koji regulira razinu šećera u krvi. Krom također pomaže u pretvaranju hrane u energiju i potiče sintezu proteina. Jedna kapsula TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKSA sadrži 200 µg kroma u obliku pikolinata.

Cimet i prednosti za regulaciju šećera

Cimet je začin koji se tradicionalno koristi u liječenju dijabetesa. On pomaže u regulaciji razine šećera u krvi tako što povećava osjetljivost stanica na inzulin. Cimet također ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju razine kolesterola u krvi. Jedna kapsula TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKSA sadrži 350 mg praha kore cimetovca.

Alfa-lipoična kiselina i njen značaj

Alfa-lipoična kiselina je antioksidans koji se prirodno nalazi u tijelu. Ona pomaže u pretvaranju hrane u energiju i štiti stanice od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Alfa-lipoična kiselina također pomaže u regulaciji razine šećera u krvi tako što povećava osjetljivost stanica na inzulin. Jedna kapsula TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKSA sadrži 75 mg alfa-lipoične kiseline.

Osim navedenih aktivnih sastojaka, TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50 kapsula također sadrži druge sastojke kao što su stabilizirane rižine mekinje, peršin, đumbir, kvercetin, astaksantin i cink. Svi sastojci su pažljivo odabrani kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i sigurnost proizvoda.

Magnifood Kompleks

Sinergija sastojaka

Terranova Krom, cimet i lipoična kiselina kompleks 50 kapsula sadrži Magnifood kompleks koji je posebno osmišljen kako bi pojačao djelovanje aktivnih sastojaka. Magnifood kompleks sadrži prirodne biljne izvore hranjivih tvari koji su pažljivo odabrani kako bi pojačali djelovanje kroma, cimeta i lipoične kiseline.

Magnifood kompleks uključuje kore cimeta, list peršina, korijen/rizom đumbira, kore cimetovca, sophora japonica i alge haematococcus pluvailis. Ovi sastojci su bogati antioksidansima i drugim hranjivim tvarima, a zajedno s kromom, cimetom i lipoičnom kiselinom, stvaraju sinergiju koja pojačava njihovo djelovanje.

Prednosti Magnifood kompleksa

Magnifood kompleks u Terranova Krom, cimet i lipoična kiselina kompleksu 50 kapsula pruža brojne prednosti. Kore cimeta i kore cimetovca sadrže prirodne spojeve koji pomažu u regulaciji razine šećera u krvi, dok list peršina i korijen/rizom đumbira pomažu u održavanju zdravlja probavnog sustava. Sophora japonica sadrži rutin, flavonoid koji ima antioksidativna svojstva, dok alge haematococcus pluvailis sadrže astaksantin, moćan antioksidans.

Kombinacija ovih sastojaka stvara sinergiju koja pomaže u održavanju zdravlja i dobrobiti tijela. Terranova Krom, cimet i lipoična kiselina kompleks 50 kapsula je idealna opcija za one koji traže prirodnu podršku u regulaciji razine šećera u krvi i održavanju zdravlja probavnog sustava.

Zdravstvene Prednosti

TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50 kapsula je dodatak prehrani koji sadrži tri sastojka s potencijalnim zdravstvenim prednostima: krom, cimet i lipoičnu kiselinu. Ovaj kompleks ima nekoliko prednosti za zdravlje, uključujući regulaciju šećera u krvi, potporu dijabetičarima i preventivno djelovanje.

Regulacija šećera u krvi

Krom je esencijalni mineral koji igra važnu ulogu u regulaciji šećera u krvi. Krom pomaže tijelu da bolje iskoristi inzulin, hormon koji regulira razinu šećera u krvi. Krom također pomaže u održavanju normalne razine glukoze u krvi, što može biti korisno za osobe s neadekvatnom regulacijom šećera u krvi.

Cimet je začin koji se tradicionalno koristi za poboljšanje okusa hrane, ali također ima koristi za zdravlje. Cimet može poboljšati osjetljivost na inzulin i pomoći u regulaciji šećera u krvi. Studije su pokazale da cimet može smanjiti razinu šećera u krvi kod osoba s dijabetesom tipa 2.

Potpora dijabetičarima

TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50 kapsula može biti koristan za osobe s dijabetesom. Krom i cimet mogu pomoći u regulaciji šećera u krvi, što može smanjiti rizik od komplikacija povezanih s dijabetesom, kao što su oštećenja živaca, bubrega i očiju.

Lipoična kiselina je antioksidans koji može pomoći u prevenciji oštećenja živaca i drugih komplikacija povezanih s dijabetesom. Lipoična kiselina također može poboljšati osjetljivost na inzulin i pomoći u regulaciji šećera u krvi.

Preventivno djelovanje

TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50 kapsula može imati preventivno djelovanje kod osoba koje nemaju dijabetes. Krom i cimet mogu pomoći u regulaciji šećera u krvi, što može smanjiti rizik od razvoja dijabetesa tipa 2. Lipoična kiselina je antioksidans koji može pomoći u prevenciji oštećenja živaca, srca i drugih organa.

Uzimanje TERRANOVA KROM, CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50 kapsula može biti korisno za osobe koje žele održati zdravu razinu šećera u krvi i smanjiti rizik od razvoja dijabetesa i drugih komplikacija povezanih s neadekvatnom regulacijom šećera u krvi.

Doziranje i Način Upotrebe

Terranova Krom, Cimet i Lipoična kiselina kompleks dolazi u pakiranju od 50 kapsula. Preporučena dnevna količina za odrasle osobe je 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok.

Prije upotrebe ovog proizvoda, osobe koje koriste lijekove protiv dijabetesa ili neki drugi propisani lijek trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom. Također, preporučuje se da se ne prekorači navedena doza osim ako to ne uputi liječnik.

Kapsule se mogu uzimati s hranom ili pićem. Preporučuje se uzimanje kapsula u isto vrijeme svaki dan kako bi se osigurala konzistentnost doziranja.

U slučaju da osoba propusti uzeti kapsulu, preporučuje se da se ne uzme dvostruka doza kako bi se nadoknadila propuštena doza. Umjesto toga, sljedeća doza treba se uzeti u uobičajeno vrijeme.

Uzimanje prevelike količine kapsula može dovesti do neželjenih nuspojava. Stoga se preporučuje da se pridržavate preporučenog dnevnog unosa. Ako dođe do neželjenih nuspojava, preporučuje se prekinuti uzimanje kapsula i posavjetovati se sa svojim liječnikom.

Ukratko, Terranova Krom, Cimet i Lipoična kiselina kompleks je dodatak prehrani koji dolazi u pakiranju od 50 kapsula. Preporučena dnevna količina je 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok. Osobe koje koriste lijekove protiv dijabetesa ili neki drugi propisani lijek trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom prije upotrebe ovog proizvoda. Kapsule se mogu uzeti s hranom ili pićem, a preporučuje se uzimanje u isto vrijeme svaki dan kako bi se osigurala konzistentnost doziranja.

Ciljne Skupine Korisnika

Osobe s dijabetesom

TERRANOVA KROM,CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50kapsula je dodatak prehrani koji može biti koristan za osobe koje pate od dijabetesa. Ovaj kompleks sadrži krom, cimet i lipoičnu kiselinu. Krom je mineral koji igra važnu ulogu u regulaciji razine šećera u krvi i može pomoći u smanjenju razine glukoze u krvi kod osoba s dijabetesom tipa 2. Cimet može poboljšati osjetljivost na inzulin i pomoći u održavanju razine šećera u krvi. Lipoična kiselina može pomoći u smanjenju oksidativnog stresa koji može biti povezan s dijabetesom.

Starije osobe

Starije osobe mogu imati veći rizik od problema s regulacijom razine šećera u krvi. TERRANOVA KROM,CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50kapsula može biti koristan dodatak prehrani za starije osobe koje žele održavati zdravu razinu šećera u krvi. Krom može pomoći u održavanju zdrave razine šećera u krvi, dok cimet može poboljšati osjetljivost na inzulin. Lipoična kiselina može pomoći u smanjenju oksidativnog stresa koji može biti povezan s starenjem.

Osobe s prekomjernom tjelesnom težinom

Osobe s prekomjernom tjelesnom težinom mogu biti izložene većem riziku od problema s regulacijom razine šećera u krvi. TERRANOVA KROM,CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50kapsula može biti koristan dodatak prehrani za osobe s prekomjernom tjelesnom težinom koje žele održavati zdravu razinu šećera u krvi. Krom može pomoći u održavanju zdrave razine šećera u krvi, dok cimet može poboljšati osjetljivost na inzulin. Lipoična kiselina može pomoći u smanjenju oksidativnog stresa koji može biti povezan s prekomjernom tjelesnom težinom.

Uzroci problema s regulacijom razine šećera u krvi mogu uključivati ​​dob, dob (preko 40 godina), genetiku i tjelesnu neaktivnost. TERRANOVA KROM,CIMET I LIPOIČNA KISELINA KOMPLEKS 50kapsula može pomoći u održavanju zdrave razine šećera u krvi i može biti koristan dodatak prehrani za osobe koje pate od problema s regulacijom razine šećera u krvi.

Dodatne Informacije

Tip proizvoda

Terranova Krom, Cimet i Lipoična Kiselina kompleks je dodatak prehrani koji sadrži krom, cimet i lipoičnu kiselinu u veganskoj kapsuli. Proizvod ne sadrži tvari za povećanje volumena, tvari za vezivanje ni ostale pomoćne tvari. Ovaj proizvod je pogodan za vegane i vegetarijance.

Krom je važan mineral koji pomaže u održavanju normalne razine glukoze u krvi. Cimet se tradicionalno koristi u liječenju dijabetesa, a lipoična kiselina je antioksidans koji pomaže u smanjenju oksidativnog stresa u tijelu.

Upozorenja i Preporuke

Prije upotrebe ovog dodatka prehrani, potrebno je konzultirati se sa stručnjakom za prehranu ili ljekarom. Proizvod se ne smije koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Preporučena dnevna doza je jedna kapsula uz obrok.

Osobe koje uzimaju lijekove protiv dijabetesa trebaju se konzultirati s ljekarom prije uzimanja ovog dodatka prehrani. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 18 godina.

Čuvati izvan dohvata djece i hraniti u hladnom, suhom prostoru.

Kupovina i Dostupnost

Terranova Krom, Cimet i Lipoična kiselina kompleks kapsula su dostupne za kupovinu na različitim internetskim trgovinama,

Ukratko, Terranova Krom, Cimet i Lipoična kiselina kompleks kapsule su dostupne za kupovinu putem interneta u nekoliko različitih trgovina. Cijene se mogu razlikovati, a dostava je obično brza i učinkovita. PDV je uključen u cijenu, a kupci mogu odabrati različite načine plaćanja.

 

Vezani proizvodi:

  Savjeti - Sve