TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS: Sve što trebate znati

TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS su dodatak prehrani koji sadrži prirodne sastojke koji pomažu u održavanju zdravlja jetre. Ovaj proizvod sadrži maslačak, artičoku i cistein, tri sastojka koji su poznati po svojim svojstvima čišćenja jetre i poboljšanja njenog rada.

Maslačak se tradicionalno koristi za poticanje proizvodnje žuči i poboljšanje rada jetre, dok artičoka pomaže u detoksikaciji tijela i čišćenju jetre. Cistein je aminokiselina koja pomaže u proizvodnji glutationa, ključnog antioksidansa koji štiti jetru od oštećenja.

TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS je posebno formuliran kako bi se osiguralo optimalno djelovanje svih sastojaka. Ovaj dodatak prehrani dolazi u obliku kapsula i preporučuje se kao dio zdrave prehrane i načina života.

TERRANOVA Maslačak, Artičoka i Cistein Kompleks - Opći Pregled

TERRANOVA Maslačak, Artičoka i Cistein Kompleks je kapsula koja se koristi kao dodatak prehrani za odrasle osobe. Ovaj proizvod je namijenjen za potporu zdravlju jetre. Kapsule su vegetarijanske i dolaze u pakiranju od 50 kapsula.

Sastav Proizvoda

Sastav proizvoda je pažljivo odabran kako bi se osigurala najbolja moguća potpora zdravlju jetre. Svaka kapsula sadrži 825 mg Magnifood kompleksa koji uključuje list maslačka, korijen/rizom kurkume, list artičoke, plod šisandre, plod/list čička, list zelenoga čaja i lisnati kelj/raštika. Osim toga, svaka kapsula sadrži 50 mg L-cisteina.

Magnifood Kompleks

Magnifood kompleks je jedinstvena kombinacija biljnih sastojaka koja se koristi u ovom proizvodu. Svaki sastojak je pažljivo odabran kako bi se osigurala najbolja moguća potpora zdravlju jetre. Ovaj kompleks sadrži list maslačka, korijen/rizom kurkume, list artičoke, plod šisandre, plod/list čička, list zelenoga čaja i lisnati kelj/raštika. Ovi sastojci su sušeni zamrzavanjem kako bi se sačuvali svi važni nutrijenti.

Prednosti za Jetru

TERRANOVA Maslačak, Artičoka i Cistein Kompleks može pomoći u održavanju zdravlja jetre. Sastojci u ovom proizvodu mogu pomoći u potpori funkcije jetre, a posebno u detoksikaciji tijela. Osim toga, ovaj proizvod može pomoći u potpori zdravlju probavnog sustava.

Uzimanje ovog proizvoda je jednostavno. Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno uz obrok. Važno je napomenuti da preporučena dnevna doza ne smije biti prekoračena.

TERRANOVA Maslačak, Artičoka i Cistein Kompleks je proizvod koji može pomoći u održavanju zdravlja jetre. Ovaj proizvod je pažljivo formuliran kako bi se osigurala najbolja moguća potpora zdravlju jetre.

Aktivni Sastojci i Njihove Uloge

TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS sadrži nekoliko aktivnih sastojaka koji igraju važnu ulogu u podržavanju zdravlja jetre i općenito zdravlja organizma. U nastavku ćemo detaljnije opisati svaki od aktivnih sastojaka i njihove uloge.

Cistein

Cistein je aminokiselina koja igra važnu ulogu u sintezi proteina, ali i u procesima detoksikacije organizma. On se pretvara u glutation, antioksidativni spoj koji igra važnu ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Cistein također pomaže u razgradnji toksina u jetri.

L-Cistein

L-Cistein je oblik cisteina koji se lakše apsorbira u organizam. On igra ključnu ulogu u sintezi glutationa, ali i u podržavanju zdravlja pluća, kože i kose. L-Cistein također pomaže u razgradnji toksina u jetri.

Vitamin C

Vitamin C je moćan antioksidans koji igra važnu ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. On također pomaže u sintezi kolagena, aminokiseline koja je važna za zdravlje kože, kostiju i hrskavice. Vitamin C također poboljšava apsorpciju željeza u organizam.

Taurin

Taurin je aminokiselina koja igra važnu ulogu u podržavanju zdravlja srca, očiju i živčanog sustava. On također pomaže u detoksikaciji organizma, posebno u razgradnji toksina u jetri.

Selen

Selen je mineral koji igra važnu ulogu u podržavanju zdravlja imunološkog sustava i štitnjače. On također djeluje kao antioksidans, štiteći stanice od oksidativnog stresa. Selen se također koristi u procesima detoksikacije organizma.

Alfa Lipoična Kiselina

Alfa lipoična kiselina je antioksidans koji igra važnu ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. On također pomaže u regeneraciji drugih antioksidansa, poput vitamina C i E. Alfa lipoična kiselina također pomaže u detoksikaciji organizma, posebno u razgradnji toksina u jetri.

U TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS-u, cistein, L-cistein, vitamin C, taurin, selen i alfa lipoična kiselina djeluju zajedno kako bi podržali zdravlje jetre i općenito zdravlje organizma.

Biljne Komponente i Njihov Utjecaj na Zdravlje

Terranova Maslačak, Artičoka i Cistein Kompleks je dodatak prehrani koji se sastoji od biljnih kapsula koje sadrže nekoliko biljnih sastojaka. Ove biljne komponente imaju pozitivan utjecaj na zdravlje, posebno na rad jetre i žuči.

Artičoka

Artičoka je biljka koja se tradicionalno koristi za poticanje proizvodnje žuči i izlučivanje štetnih spojeva iz tijela. List artičoke sadrži katehine, antioksidanse koji pomažu u čišćenju krvi i potiču protok žuči. Također, artičoka sadrži inulin, prehrambenu vlakninu koja potiče rast probiotika u crijevima i poboljšava probavu.

Maslačak

Maslačak je biljka koja se tradicionalno koristi za čišćenje krvi i poticanje rada jetre. List maslačka sadrži seskviterpenske laktone, spojeve koji potiču izlučivanje žuči i pomažu u detoksikaciji tijela. Također, maslačak sadrži katehine zelenog čaja, antioksidanse koji pomažu u zaštiti stanica jetre od oštećenja.

Raštika

Raštika je povrće koje sadrži visoku koncentraciju sulforafana, spoja koji potiče izlučivanje štetnih spojeva iz tijela. Također, raštika sadrži indol-3-karbinol, spoj koji pomaže u regulaciji hormona i smanjenju rizika od karcinoma.

Ječmena Trava

Ječmena trava je biljka koja sadrži visoku koncentraciju klorofila, spoja koji pomaže u čišćenju krvi i detoksikaciji tijela. Također, ječmena trava sadrži stabilizirane rižine mekinje, prehrambenu vlakninu koja pomaže u regulaciji probave.

Zeleni Čaj

Zeleni čaj sadrži katehine, antioksidanse koji pomažu u zaštiti stanica jetre od oštećenja. Također, zeleni čaj potiče izlučivanje štetnih spojeva iz tijela i poboljšava protok žuči.

Uz navedene biljne komponente, Terranova Maslačak, Artičoka i Cistein Kompleks sadrži i druge sastojke poput arabinogalaktana, korijena kurkume, ploda/lista pasjeg trna, larix occidentalis, schisandre, korijena maslačka, alfa-lipoične kiseline, rizoma, lisnatog kelja, ječma, korijena/rizoma kurkume, ploda/lista čička, lisnatog kelja/raštike i zelene ječmene trave. Ovi sastojci doprinose cjelokupnom zdravlju i dobrobiti organizma.

Doziranje i Način Upotrebe

Preporučeni Dnevni Unos

Kada je u pitanju Terra Nova Maslačak, Artičoka i Cistein Kompleks, preporučeni dnevni unos je 1-2 kapsule dnevno uz obrok. Ova preporučena dnevna količina je u skladu s EU preporučenim dnevnim unosom za odrasle osobe.

Važno je naglasiti da se ova preporuka odnosi samo na odrasle osobe. Tijekom trudnoće i dojenja, korištenje ovog proizvoda nije preporučeno bez prethodne konzultacije sa zdravstvenim radnikom.

Preporuka za Obrok

Kako bi se postigla optimalna apsorpcija hranjivih tvari iz Terra Nova Maslačak, Artičoka i Cistein Kompleksa, preporučuje se uzimanje kapsula uz obrok. Ovo može biti bilo koji obrok u danu, ali najbolje bi bilo uzeti kapsule uz obrok koji sadrži nešto masnoće, poput avokada ili lososa.

Također, preporučuje se da se kapsule uzimaju s dovoljnom količinom vode kako bi se osigurala dobra hidratacija tijekom dana.

Važno je naglasiti da se preporučena dnevna količina ne smije prekoračiti. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života.

Dodatne Prednosti i Sigurnosne Informacije

Podržava Rad Jetre

TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS je formuliran s ciljem podržavanja rada jetre. Sastojci poput maslačka, artičoke i cisteina tradicionalno se koriste za poboljšanje funkcije jetre. Ovi sastojci pomažu u uklanjanju toksina iz tijela i podržavaju rad jetre.

Zaštita za Stanice Jetre

Osim što podržava rad jetre, TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS također štiti stanice jetre. Sastojci u ovom kompleksu imaju antioksidativna svojstva koja pomažu u sprečavanju oštećenja stanica jetre uzrokovanih slobodnim radikalima.

Inhibicija Oksidacije Triglicerida

Oksidacija triglicerida može dovesti do oštećenja stanica jetre. TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS sadrži sastojke koji mogu inhibirati oksidaciju triglicerida i tako pomoći u zaštiti stanica jetre.

Detoksikacija

Odmastiti jetru i ukloniti toksine iz tijela ključno je za održavanje zdravlja jetre. TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS sadrži sastojke koji mogu pomoći u detoksikaciji tijela. Sastojci poput maslačka i kurkume imaju svojstva koja pomažu u uklanjanju toksina iz tijela.

Važno je napomenuti da je TERRANOVA MASLAČAK, ARTIČOKA I CISTEIN KOMPLEKS siguran za upotrebu kada se koristi prema uputama. Međutim, prije uzimanja ovog ili bilo kojeg drugog dodatka prehrani, uvijek je najbolje konzultirati se s liječnikom.

 

Vezani proizvodi:

  Savjeti - Sve