TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS: Snažna formula za pomoć probavnom sustavu

TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS su dodatak prehrani koji mogu pomoći u poboljšanju probavnog sustava. Ovaj kompleks sadrži probavne enzime i probiotike koji se mogu koristiti za ublažavanje probavnih poremećaja poput nadutosti, grčeva, plinova i drugih simptoma.

Ovaj dodatak prehrani proizvodi tvrtka Terranova, koja se bavi proizvodnjom prirodnih dodataka prehrani. Probiotici koji se nalaze u ovom kompleksu mogu pomoći u održavanju zdrave crijevne flore, što je važno za dobro funkcioniranje probavnog sustava. Također, probavni enzimi u ovom kompleksu mogu pomoći u razgradnji hrane i apsorpciji hranjivih tvari u tijelu.

TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS su prirodni dodatak prehrani koji mogu pomoći u poboljšanju probavnog sustava. Međutim, prije korištenja ovog dodatka prehrani, uvijek je preporučljivo konzultirati se s liječnikom ili farmaceutom kako bi se utvrdilo je li ovaj dodatak prehrani prikladan za vaše potrebe.

Osnove Proizvoda

TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks je dodatak prehrani koji je formuliran kako bi podržao učinkovitu probavu i smanjio probavne poremećaje kao što su nadutost, napinjanje, grčevi, plinovi, gliste, neodgovarajuća konzistencija i pražnjenje crijeva (previše vodenasto, pretvrdo) koje nisu uzrokovane gastrointestinalnim bolestima.

Sastav i Formulacija

TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks sadrži kombinaciju probiotika i enzima koji su važni za optimalnu probavu hrane. Ovaj proizvod sadrži Magnifood kompleks, koji se sastoji od stabilizirane rižine mekinje, rižine mekinje i ekstrakta đumbira, što pomaže u poboljšanju učinkovitosti probavnog sustava.

Osim toga, ovaj proizvod sadrži enzime poput alfa-amilaze, proteaze, celulaze, laktaze i lipaze koji pomažu u razgradnji hrane u manje dijelove kako bi se osigurala bolja apsorpcija hranjivih tvari.

Bez Dodataka i Vegetarijanski Ovoj

TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks ne sadrži nikakve dodatke i formuliran je bez umjetnih bojila, konzervansa i sladila. Osim toga, ovaj proizvod je vegetarijanski i dolazi u kapsulama koje su obložene vegetarijanskim ovojem.

Uz to, kapsule su formulirane uz pomoć Vcaps® tehnologije koja omogućuje bolju probavljivost i apsorpciju hranjivih tvari.

Ukratko, TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks je dodatak prehrani koji je formuliran kako bi podržao učinkovitu probavu i smanjio probavne poremećaje. Ovaj proizvod sadrži kombinaciju probiotika i enzima koji su važni za optimalnu probavu hrane, a ne sadrži nikakve dodatke i formuliran je bez umjetnih bojila, konzervansa i sladila. Osim toga, ovaj proizvod je vegetarijanski i dolazi u kapsulama koje su obložene vegetarijanskim ovojem.

Prednosti Probiotika i Enzima

Probiotici i enzimi su važni sastojci za zdravu probavu. TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS kombinira ove dvije komponente kako bi se osigurala optimalna probava i zdravlje crijeva.

Podrška za Probavu

Probiotici su korisne bakterije koje žive u crijevima i pomažu u održavanju zdrave crijevne flore. Enzimi su proteini koji pomažu u razgradnji hrane u tijelu. Kombinacija probiotika i enzima u TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS može pomoći u podršci za probavu.

Ovaj kompleks sadrži proteazu, amilazu, laktazu, glukoamilazu, invertazu i lipazu, koji su ključni enzimi za razgradnju proteina, ugljikohidrata i masti u hrani. Kada se ove tvari razgrade na manje čestice, tijelo ih može bolje apsorbirati i iskoristiti za energiju i druge funkcije.

Poboljšanje Metabolizma

TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS može pomoći u poboljšanju metabolizma. Enzimi u ovom kompleksu pomažu u razgradnji hrane i osiguravaju da tijelo dobije hranjive tvari koje mu trebaju za normalno funkcioniranje.

Probiotici u ovom kompleksu također mogu pomoći u poboljšanju metabolizma. Studije su pokazale da probiotici mogu pomoći u smanjenju tjelesne mase i poboljšanju metabolizma glukoze.

Prevencija Nadimanja i Plinova

Nadimanje i plinovi su česti problemi povezani s probavom. TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS može pomoći u prevenciji ovih problema.

Enzimi u ovom kompleksu pomažu u razgradnji hrane, što smanjuje količinu hrane koja ostaje u crijevima i može uzrokovati nadimanje i plinove. Probiotici u ovom kompleksu također mogu pomoći u smanjenju nadutosti i plinova tako što pomažu u održavanju zdrave crijevne flore.

Ukratko, TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS kombinira probiotike i enzime kako bi se osigurala optimalna probava i zdravlje crijeva. Ovaj kompleks može pomoći u podršci za probavu, poboljšanju metabolizma i prevenciji nadimanja i plinova.

Glavni Sastojci

TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS je dodatak prehrani koji sadrži tri ključna kompleksa - Magnifood kompleks, Probiotički kompleks i Enzimski kompleks. Ovaj proizvod je formuliran kako bi podržao učinkovitu probavu i smanjio probavne poremećaje kao što su nadutost, napinjanje, grčevi, plinovi, gliste, neodgovarajuća konzistencija i pražnjenje crijeva (previše vodenasto, pretvrdo) koje nisu uzrokovane gastrointestinalnim bolestima.

Magnifood Kompleks

Magnifood kompleks je jedinstvena kombinacija biljnih namirnica koje sadrže različite nutrijente koji podržavaju probavu. Ovaj kompleks sadrži korijen đumbira, korijen čička, list artičoke i sjeme komorača koji su poznati po svojim probavnim svojstvima. Đumbir pomaže u poboljšanju cirkulacije, dok artičoka pomaže u stimulaciji proizvodnje žuči. Komorač i čičak pomažu u smanjenju nadutosti i plinova.

Probiotički Kompleks

Probiotički kompleks sadrži četiri različita soja probiotika - Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus casei i Lactobacillus rhamnosus. Ovi probiotici pomažu u održavanju ravnoteže crijevne mikroflore i poboljšavaju probavu. Lactobacillus acidophilus pomaže u smanjenju simptoma nadutosti, dok Bifidobacterium lactis poboljšava probavu laktoze.

Enzimski Kompleks

Enzimski kompleks sadrži različite enzime koji pomažu u razgradnji proteina, ugljikohidrata i masti. Ovaj kompleks sadrži proteazu, pepsin, alfa-glukoamilazu i lipazu. Pepsin pomaže u razgradnji proteina, dok proteaze pomažu u razgradnji proteina i ugljikohidrata. Alfa-glukoamilaza pomaže u razgradnji šećera, dok lipaza pomaže u razgradnji masti.

Uz navedene sastojke, TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS sadrži i korijen žutog srčanika te sjeme kardamoma koji pomažu u smanjenju nadutosti i plinova. Ovaj proizvod ne sadrži umjetne boje, arome ili konzervanse.

Posebne Prednosti Sastojaka

TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks sadrži nekoliko sastojaka koji imaju posebne prednosti za probavni trakt i opće zdravlje. Ovdje su neki od ključnih sastojaka i njihovih uloga.

Enzimi i njihova Uloga

Enzimi su proteini koji pomažu razgraditi hranu u tijelu. TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks sadrže širok spektar enzima, uključujući amilazu, lipazu i proteazu. Amilaza pomaže razgraditi ugljikohidrate, lipaza pomaže razgraditi masti, a proteaza pomaže razgraditi proteine. Ovi enzimi su važni za učinkovitu probavu hrane, što može pomoći u smanjenju probavnih poremećaja kao što su grčevi, nadutost i plinovi.

Probiotici i Crijevna Flora

Probiotici su korisne bakterije koje pomažu održati zdravu crijevnu floru. TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks sadrže nekoliko različitih sojeva probiotika, uključujući Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis. Ovi probiotici mogu pomoći u održavanju ravnoteže crijevne flore, što može pomoći u smanjenju probavnih poremećaja.

Biljne Komponente i Digestivni Tonik

TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks također sadrže nekoliko biljnih sastojaka koji mogu pomoći u poboljšanju probave i općem zdravlju. Đumbir, komorač i kardamom su poznati po svojim probavnim svojstvima i mogu pomoći u smanjenju grčeva i nadutosti. List artičoke može pomoći u stimuliranju proizvodnje žuči, što može pomoći u razgradnji masti. Sjeme komorača i pirinčane mekinje također mogu pomoći u smanjenju probavnih poremećaja.

FOS, Arabinogalaktan i Fruktooligosaharidi

TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks sadrže i nekoliko prebiotika, uključujući FOS, arabinogalaktan i fruktooligosaharide. Ovi prebiotici mogu pomoći u poticanju rasta korisnih bakterija u crijevima, što može pomoći u održavanju zdrave crijevne flore.

Ukratko, TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks sadrže širok spektar sastojaka koji mogu pomoći u poboljšanju probave i općem zdravlju. Ovi sastojci uključuju enzime, probiotike, biljne komponente, prebiotike i druge hranjive tvari koje mogu pomoći u smanjenju probavnih poremećaja.

Primjena i Doziranje

Upute za Upotrebu

TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS su dodatak prehrani koji se uzima oralno. Kapsule se gutaju s malo vode ili drugog tekućeg napitka. Preporučuje se uzimanje kapsula tijekom obroka kako bi se osigurala najbolja apsorpcija hranjivih tvari.

Preporučene Doze

Preporučena doza za odrasle osobe je jedna kapsula dnevno. Kapsule se ne smiju žvakati ili drobiti prije gutanja.

Ukoliko se koriste kao dodatak prehrani za djecu, doziranje bi trebalo biti prilagođeno dobi i tjelesnoj težini. Prije uzimanja TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS, preporučuje se konzultirati se s liječnikom ili farmaceutom.

Kapsule sadrže 50 milijardi CFU (kolonija formirajućih jedinica) probiotika po kapsuli. Preporučena dnevna doza nudi 50 milijardi CFU.

Također, preporučena dnevna doza je u skladu s PDU/RDA (preporučenim dnevnim unosom / preporučenom dnevnom dozom) vrijednostima.

Važno je napomenuti da se preporučena doza ne smije prekoračiti. TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu i zdrav način života.

Ciljne Skupine i Potrebe

Starije Osobe i Probava

Starije osobe često imaju problema s probavom zbog smanjenja proizvodnje probavnih enzima u tijelu. To može dovesti do nezadovoljavajuće konzistencije i pražnjenja crijeva, što može biti neugodno i frustrirajuće za starije osobe. TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks mogu pomoći u razgradnji hrane i probavi, što može pomoći u smanjenju ovih problema.

Osobe s Intolerancijom na Hranu

Osobe s intolerancijom na hranu mogu imati problema s razgradnjom hrane zbog nedostatka specifičnih probavnih enzima. TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks mogu pomoći u enzimskoj razgradnji hrane i smanjiti simptome povezane s intolerancijom na hranu.

Potrebe za Enzimskom Potporom

TERRANOVA Probavni enzimi s probioticima, kompleks mogu pomoći u razgradnji hrane i probavi kod osoba koje imaju problema s nadutošću, napinjanjem, grčevima, plinovima, glistama, neodgovarajućom konzistencijom i pražnjenjem crijeva koje nisu uzrokovane gastrointestinalnim bolestima. Ovaj dodatak prehrani sadrži enzime koji pomažu u razgradnji proteina, masti i ugljikohidrata, što može pomoći u smanjenju simptoma povezanih s lošom probavom.

Dodatne Informacije

Pitanja i Odgovori

Postoji mnogo pitanja koja ljudi imaju o dodatku prehrani probavnih enzima s probioticima, poput TERRANOVA probavnih enzima kompleks. Ovdje su neka od najčešćih pitanja i odgovori na njih:

  • Koja je svrha dodatka probavnih enzima? Dodatak prehrani probavnih enzima može pomoći u razgradnji hrane koju jedemo. To je posebno korisno za ljude koji imaju problema s probavom hrane ili koji imaju problema s genetikom koja im utječe na enzimsku razgradnju hrane.
  • Koje su glavne vrste enzima koje se nalaze u dodatku probavnih enzima? U dodatku probavnih enzima mogu se naći različite vrste enzima, uključujući proteazu (za razgradnju proteina), amilazu (za razgradnju škroba), lipazu (za razgradnju masti) i celulazu (za razgradnju vlakana).
  • Kako se uzima TERRANOVA probavni enzimi kompleks? Preporuča se uzimanje jedne kapsule prije obroka. Kapsulu treba progutati s vodom.

Zaključak

TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS je dodatak prehrani koji može podržati učinkovitu probavu i smanjiti probavne poremećaje kao što su nadutost, napinjanje, grčevi, plinovi, gliste, neodgovarajuća konzistencija i pražnjenje crijeva (previše vodenasto, pretvrdo) koje nisu uzrokovane gastrointestinalnim bolestima.

Ovaj dodatak prehrani sastoji se od sinergijskog sastava digestivnih enzima koji se nalaze u pankreasu, kao i probiotika koji mogu pomoći u održavanju zdrave crijevne flore.

Jedan od ključnih sastojaka ovog dodatka prehrani je ječmena trava koja može pomoći u poboljšanju probave i apsorpciji hranjivih tvari. Osim toga, ovaj dodatak prehrani može pomoći u smanjenju nadutosti i plinova, što može biti vrlo korisno za ljude koji pate od ovih problema.

Uz to, TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS može pomoći u održavanju zdrave razine probavnih enzima u tijelu, što može biti vrlo korisno za ljude koji imaju problema s probavom.

Ukratko, TERRANOVA PROBAVNI ENZIMI SA PROBIOTICIMA KOMPLEKS je dodatak prehrani koji može pomoći u poboljšanju probave i smanjenju probavnih poremećaja. S obzirom na sinergijski sastav digestivnih enzima i probiotika, ovaj dodatak prehrani može biti vrlo koristan za ljude koji žele poboljšati svoje zdravlje crijeva i probave.

 

Vezani proizvodi:

  Savjeti - Sve