TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS: Prednosti i primjena

TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS je dodatak prehrani koji se sastoji od vitamina D3, koji se dobiva iz lišajeva. Vitamin D3 ima ključnu ulogu u održavanju zdravlja kostiju i zubi te u jačanju imunološkog sustava. Također, nedostatak vitamina D3 povezan je s raznim zdravstvenim problemima.

TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS sadrži 1000 IU vitamina D3 po kapsuli, što je preporučena dnevna doza za odrasle osobe. Ovaj kompleks također sadrži prirodne izvore vitamina K2, magnezija i kalcija, koji su ključni za apsorpciju i iskorištavanje vitamina D3 u tijelu.

Ovaj dodatak prehrani pogodan je za vegane i vegetarijance, jer se vitamin D3 dobiva iz biljnih izvora. TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS je kvalitetan i učinkovit dodatak prehrani koji pomaže u održavanju zdravlja kostiju i zubi, jačanju imunološkog sustava te poboljšanju općeg zdravlja.

Pregled proizvoda

Karakteristike Terranova Vitamin D3 1000i.u. kompleksa

Terranova Vitamin D3 1000i.u. kompleks je proizvod koji sadrži vitamin D u obliku veganskog kolekalciferola. Kao takav, ovaj proizvod je prikladan za vegetarijance i vegane. Svaka kapsula sadrži 1000 IU vitamina D3, što je preporučena dnevna doza za odrasle osobe.

Ovaj kompleks uključuje i druge sastojke koji podržavaju apsorpciju vitamina D3, kao što su magnezij, vitamin K2 i cink. Ovi sastojci su ključni za zdravlje kostiju i zuba, kao i za funkciju imunološkog sustava.

Prednosti vitamina D i D3

Vitamin D je ključan za zdravlje kostiju i zuba, jer pomaže u apsorpciji kalcija i fosfora. Također igra važnu ulogu u funkciji imunološkog sustava, a nedostatak vitamina D može dovesti do brojnih zdravstvenih problema.

Vitamin D3 je najaktivniji oblik vitamina D u tijelu. Terranova Vitamin D3 1000i.u. kompleks sadrži veganski kolekalciferol, koji se učinkovitije i brže pretvara u aktivan oblik vitamina D3 u tijelu.

Kao takav, ovaj proizvod pomaže u održavanju zdravlja kostiju i zuba, podržava funkciju imunološkog sustava te pomaže u prevenciji nedostatka vitamina D. Također, ovo je prikladan proizvod za vegetarijance i vegane koji žele osigurati adekvatan unos vitamina D.

Sastojci i formulacija

TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS je jedinstvena formulacija koja sadrži razne sastojke koji su pažljivo odabrani kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i apsorpcija vitamina D3.

Magnifood kompleks

Magnifood kompleks je jedinstvena kombinacija stabilizirane rižine mekinje, listova korijandera, sjemenki bundeve, shitake gljiva i spiruline. Ovi sastojci su prirodni izvori vitamina D i drugih hranjivih tvari koje pomažu u održavanju zdravlja kostiju i imunološkog sustava.

Veganski izvori vitamina D3

TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS koristi veganski izvor vitamina D3 dobiven iz lišajeva. Vitamin D3 dobiven iz ovog izvora učinkovitije i brže se pretvara u aktivni oblik, što poboljšava razine vitamina D u tijelu.

Dodatni sastojci i njihova uloga

Osim Magnifood kompleksa i veganskog izvora vitamina D3, TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS također sadrži druge sastojke koji doprinose njegovoj učinkovitosti. To uključuje:

  • Lentinula edodes (shiitake gljiva) - bogat izvor vitamina D, koji se tradicionalno koristi u kineskoj medicini za poboljšanje zdravlja imunološkog sustava.
  • Cucurbita pepo (sjeme bundeve) - bogat izvor cinka, koji je važan za zdravlje kostiju i imunološkog sustava.
  • Lichen - veganski izvor vitamina D3, koji se koristi kao alternativa izvorima životinjskog podrijetla.
  • Coriander leaf (list korijandera), kale leaf (list kelja) i parsley (peršin) - prirodni izvori vitamina C, koji pomažu u održavanju zdravlja kostiju i imunološkog sustava.
  • MCT prah (prah srednjeg lanca triglicerida) - dodatni izvor energije koji pomaže u apsorpciji vitamina D3 i drugih hranjivih tvari.

Uz ove sastojke, TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS je formuliran bez upotrebe umjetnih bojila, konzervansa i aditiva, što ga čini sigurnim i zdravim izborom za poboljšanje vašeg zdravlja kostiju i imunološkog sustava.

Prehrambena informacija

Informacije o doziranju za odrasle

Terranova Vitamin D3 1000 i.u. kompleks je dodatak prehrani koji se preporučuje odraslim osobama koje žele poboljšati svoje razine vitamina D3. Svaka kapsula sadrži 1000 i.u. vitamina D3, što predstavlja 250% preporučene dnevne doze za odrasle. Preporučujemo uzimanje jedne kapsule dnevno, uz obrok.

Prije uzimanja ovog dodatka prehrani, preporučujemo konzultaciju s vašim liječnikom ili ljekarnikom, osobito ako uzimate druge lijekove ili imate neke zdravstvene probleme. Vaš zdravstveni stručnjak može vam pomoći da odredite točnu dozu koja odgovara vašim potrebama.

Preporuke za vegane

Terranova Vitamin D3 1000 i.u. kompleks je prikladan za vegane, jer se vitamin D3 dobiva iz lišajeva. Ovo je važno jer se većina vitamina D3 na tržištu dobiva iz lanolina, tvari koja se nalazi u ovčjoj vuni. Vegani koji ne konzumiraju proizvode životinjskog podrijetla mogu imati poteškoća u dobivanju dovoljno vitamina D3 iz prehrane, pa ovaj dodatak prehrani može biti koristan.

Preporučujemo uzimanje jedne kapsule dnevno, uz obrok. Prije uzimanja ovog dodatka prehrani, preporučujemo konzultaciju s vašim liječnikom ili ljekarnikom, osobito ako uzimate druge lijekove ili imate neke zdravstvene probleme.

Uzimanje Terranova Vitamin D3 1000 i.u. kompleksa može biti korisno za održavanje zdravlja kostiju i zubi, normalnu funkciju mišića i normalnu funkciju imunološkog sustava kod odraslih osoba.

Sigurnost i kvaliteta

Proizvodnja i certifikati

Kao tvrtka koja se bavi proizvodnjom dodataka prehrani, naša je odgovornost osigurati najvišu kvalitetu naših proizvoda. Zbog toga koristimo samo najbolje sirovine i provjerene metode proizvodnje kako bi proizveli najkvalitetniji TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS.

Svi naši proizvodi su proizvedeni u skladu sa strogim standardima kvalitete i sigurnosti. Naša tvrtka je certificirana od strane neovisnih tijela kao što su Soil Association i Vegan Society, što jamči da su naši proizvodi proizvedeni u skladu s najvišim standardima.

Bez alergena i aditiva

TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS ne sadrži alergene poput pšenice, glutena, kvasca, mlijeka i želatine. Također ne sadrži aditive poput umjetnih bojila, okusa i konzervansa.

Naši proizvodi su pakirani u kapsule od biljnog podrijetla, što ih čini prikladnim za vegetarijance i vegane. Kapsule su napravljene od celuloze, a ne od želatine, što znači da ne sadrže životinjske sastojke.

Ukratko, TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS je siguran i kvalitetan dodatak prehrani koji ne sadrži alergene i aditive, te je prikladan za vegetarijance i vegane.

Korisničke informacije

Upute za konzumaciju

Preporučena dnevna doza TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKSA je jedna kapsula dnevno uz obrok. Kapsulu treba progutati cijelu s dovoljnom količinom tekućine. Ako imate poteškoća s gutanjem kapsula, možete je otvoriti i pomiješati sadržaj s hranom ili pićem.

Smjernice tijekom trudnoće i dojenja

Trudnice i dojilje trebaju se posavjetovati s liječnikom prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani, uključujući TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS. Preporučena doza vitamina D tijekom trudnoće i dojenja varira ovisno o individualnim potrebama, stoga je važno pridržavati se preporuka stručnjaka.

Interakcije s lijekovima

Ako uzimate bilo kakve lijekove, uključujući lijekove na recept, preporučujemo da se posavjetujete s liječnikom ili ljekarnikom prije uzimanja TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKSA. Vitamin D može utjecati na apsorpciju određenih lijekova, stoga je važno pratiti upute stručnjaka.

Preporučujemo da TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS ne uzimate zajedno s drugim dodacima prehrani koji sadrže vitamin D, osim ako vam to nije preporučeno od strane stručnjaka.

Uzimanje dodataka prehrani ne smije zamijeniti raznovrsnu prehranu. Preporučuje se uravnotežena prehrana i zdrav životni stil kako bi se osigurali svi potrebni hranjivi sastojci. Djeca mlađa od 12 godina trebaju uzimati TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS samo uz preporuku liječnika ili ljekarnika.

Dodatne informacije

Sinergijski učinci s drugim nutrijentima

TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS je formuliran s Magnifood kompleksom, kojeg čine pažljivo odabrani biljni sastojci koji pružaju sinergijski učinak s vitaminom D3. Ovaj kompleks uključuje biljke poput korijandera (Coriandrum sativum), slanutka (Cicer arietinum) i MCT praha (prah srednjeg lanca triglicerida). Ovi sastojci su bogati hranjivim tvarima kao što su vlakna, proteini i zdrave masti, te pružaju dodatnu podršku dobrobiti organizma.

Osim toga, vitamin D3 je poznat po svojoj povezanosti s vitaminom K2, koji je također važan za zdravlje kostiju i srca. TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS sadrži MenaQ7® - prirodni izvor vitamina K2, dobiven iz fermentiranih graha. Ova kombinacija vitamina D3 i K2 pruža sinergijski učinak i podršku zdravlju kostiju.

Dostupnost i kupnja

TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS dostupan je za kupnju u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama zdrave hrane. Proizvod se može kupiti u pakiranjima od 50 kapsula. Preporučena dnevna doza je jedna kapsula uz obrok. Proizvođač proizvoda je nattopharma, vodeći svjetski proizvođač vitamina K2 u obliku MK7 menakinona.

Uzimajući u obzir važnost vitamina D3 za dobrobit organizma, TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS pruža jednostavan način za osiguravanje adekvatne razine vitamina D3 za odrasle. Kombinacija vitamina D3 i K2, zajedno s Magnifood kompleksom, pruža sinergijski učinak i podršku zdravlju kostiju, srca i imunološkog sustava.

Zaključak

U ovom članku smo istražili TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS i njegovu važnost za naše zdravlje. Kroz istraživanje smo otkrili da je vitamin D3 bitan za normalno funkcioniranje našeg organizma.

Prema našim saznanjima, TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS je jedan od najboljih izvora vitamina D3. Ovaj kompleks sadrži vitamine i minerale koji su potrebni našem tijelu i koji pomažu u održavanju normalne funkcije imunološkog sustava, mišića, kostiju i zubi.

Preporučena doza ovog kompleksa je jedna kapsula dnevno, uz obrok. Također smo otkrili da ovaj kompleks ne sadrži gluten, pšenicu, kvasac, soju, kukuruz, mliječne proizvode, dodane šećere, bojila, konzervanse ili aditive.

Ukratko, TERRANOVA VITAMIN D3 1000i.u. KOMPLEKS je izvrstan izbor za one koji žele održavati zdravu razinu vitamina D3 u tijelu. Ovaj kompleks je siguran za vegane, ne sadrži alergene i ne uzrokuje nuspojave. Preporučujemo da se prije uporabe posavjetujete sa svojim liječnikom kako biste bili sigurni da je ovaj kompleks pravi izbor za vas.

 

Vezani proizvodi:

  Savjeti - Sve