Vitality Synbiotic Premium

Što je Vitality Synbiotic Premium?

Vitality Synbiotic Premium je prirodno rješenje za probavne tegobe u vašem probavnom sustavu. Ovaj proizvod u svome sastavu sarži čak šest visokoaktivnih sojeva bakterija koji su važni za organizam. Ova namirnica također sadrži i aktivator bifido i laktobacila koji potiče njihovo stvaranje i razmnožavanje u vašem organizmu.

Što se nalazi u ovom proizvodu?

Ova namirnica u svome sastavu sadrži tvari koje su organskog podrijetla, u svome sastavu ne sadrži tvari koje sadrže GMO niti gluten. Također u svome sastavu ne sadrži šećer, laktozu niti proteine koji su iz životnjskog podrijetla. Ovaj prah posve je siguran za trudnice, djecu ali i bebe također ga smiju konzumirati osobe koje su intolerantne na gluten, laktozu ali i za osobe koje imaju probleme sa dijabetesom. Ukoliko imate probleme sa probavom fruktoze napitak pustite da se aktivira trideset minuta čime će se bakterije metabolizirati i lakše ćete probaviti ovu namirnicu.

Kako se konzumira?

Jednom do dva puta dnevno konzumirajte dva grama Vitality Synbiotic Premium praha sa jednim decilitrom vode. Ostavite napitak da se aktivira prema uputama koje dolaze sa lijekom te ga konzumirajte. Napitak se preporuča konzumirati ujutro na prazan želudac prije obroka ili navečer prije nego što idete na spavanje.

Često preskačemo obroke, oni nisu ujednačeni, raznovrsni niti su bogati vitaminima i mineralima kao što bi trebali biti. Najčešće nemamo vremena za tri glavna obroka i dva međuobroka te sva jela svedemo u svega dva u danu i to nisu hranjivi i nutritivno vrijedni niti bogati obroci, time opterećujemo probavni sustav nekvalitetnim hranjivim tvarima ali i velikim količinama hrane u kratkom vremenskom periodu. Kako bi regulirali stanje probavnog sustava i održali ga zdravim potrebno je dodati proizvod poput Vitality Synbiotic Premiuma vašoj svakodnevici.

Nadutost, napetost, stres koji osjetimo u probavnom sustavu ili neredovita te prekomjerna stolica česta su pojava zbog užurbanog načina života. Djelujte brzo i jednostavno sa jednim do dva napitka u danu koji će vam pomoći smanjiti stres i napetost u crijevima.

Želite li isprobati Vitality Synbiotic Premium potražite ga na našim policama u Priroda&Društvo prodavaonici u Ozaljskoj 71 u Zagrebu ili potražite ovaj proizvod na našem webu i u našem web shopu te će doći na vaša kućna vrata!

Imate li pitanja obratite se našim iskusnim prodavačima, pratite naše objave na Facebooku ili čitajte naše članke na webu. Pratite nas i budite obavješteni o svim našim novostima!

 

Vezani proizvodi:

  Savjeti - Sve