SUKRIN zamjena za šećer
Otkrijte eritrol – prirodnu, nula-kalorična alternativa za šećer.
Izbacivanjem šećera iz dijete najefektivnije smanjujemo unos kalorija i osjećamo se mnogo zdravije, ali mnogima to i nije baš tako lako. Zato Vam nudimo SUKRIN, alternativu šećera bez kalorija, autentičnog okusa, potpuno prirodnog porijekla, te bez ikakvih nuspojava.
Baziran je na eritritolu, što je vrsta šećernog alkohola (poliola) koji se kemijski ne mijenja. Sukrin ne treba miješati s umjetnim sladilima. Eritritol je polior koji se prirodno pojavljuje. Nalazimo ga u kruškama i grožđu.
Većina zamjena za šećer su proizvodi s niskim brojem kalorija dok se eritritol smatra proizvodom s 0 kalorija. Jednostavnom zamjenom šećera sa sukrinom smanjujete znatno broj kalorija te ne mijenjate okus vaših jela. Sukrin možete naći u verziji bijelog, smeđeg te šećera u prahu.
Eritritol ne utječe na krvni šećer niti na nivo insulina u organizmu, tokom konzumacije niti poslije, te ga to čini podobnim za dijabetičare. Nema nikakvog efekta na kolesterol , trigliceride niti biomarkere.
Eritritol je 100% prirodan proizvod bez dodataka, umjetnih boja i konzervansi. Proizvodi se u Danskoj, koristeći eritritol dobiven iz kukuruznog škroba koji nije genetski modificiran. Eritritol je proizveden procesom prirodne fermentacije koristeći istu metodu kao za proizvodnju vina i jogurta. Na kraju procesa nema tragova kvasca, što ovaj proizvod čini pogodnim i za osobe intolerantne na kvasac, gljive i candidu.
Nakon opsežnih kliničkih studija, eritritol je certificiran sigurnim za konzumaciju kao zamjena za šećer. Eritritol ima status GRAS „općenito priznat kao siguran“ te se uveliko koristi širom EU, SAD, Japanu, Meksiku, Kanadi...
'Šećer' koji je prijatelj vaših zuba? Eritritol ograničava rast bakterija u ustima te smanjuje rizik od karijesa. Dokazano je da je eritritol efektivniji protiv karijesa od xylitola, zaslađivača koji se koristi u žvakaćim gumama. Studij je pokazao da su djeca koja su koristila eritritol u toku tri godine imala manje zubnih plakova i manje trulenja zuba nego djeca koja su koristila xylitol ili sorbitol.
Prednosti sukrina:
0 kcal
0 GI (vrijednost glikemijskog indeksa)
Izgled i okus kao kod normalnog šećera
Antioksidant
Prijatelj zuba
Bez probavnih smetnji
Siguran za konzumaciju bez nuspojava