Priroda i Društvo

Priroda i društvo  je biotrgovina u kojoj se mogu kupiti certificirani bioproizvodi, tj. proizvodi s certifikatom organskoga uzgoja i organske proizvodnje, tj. ekološka hrana, bezglutenski proizvodi, prirodni dodatci prehrani, proizvodi za njegu lica i tijela, kruh i pecivo, proizvodi za održavanje kućanstva te literatura koja služi za motiviranje na pozitivne promjene. U svojoj biotrgovini držimo veliku paletu vrhunskih ekoloških proizvoda renomiranih europskih i domaćih proizvođača. U ponudi imamo i sezonsko voće i povrće hrvatskih OPG-ova s biocertifikatom.
Dakle, imenom tvrtke Priroda i društvo želimo naglasiti dvoje: PRIRODA označuje prirodne, tj. proizvode certificiranoga organskoga uzgoja i ekoproizvodnje koje držimo u svojoj biotrgovini, a sve to utječe na kvalitetniji i zdraviji život ljudi, tj. ukupnoga DRUŠTVA

Postoji izvrstan učitelj društva - a to je priroda, ako malo zastanete i osluhnete, čuti ćete što vam  svijet koji nas okružuje poručuje. Svaki čovjek se mora vratiti prirodi u svoje pravo okruženje, možda ćete to shvatiti sami ili će vas okolnosti prisiliti na to.

U Ozaljskoj 71, u Zagrebu u 180 kvadratnih metara možete pronaći organsku prehranu i kozmetiku, od buđenja do odlaska u krevet, naša ponuda može zadovoljiti sve vaše potrebe za njegovanom dušom i tijelom, iznutra i izvana.

Raznovrsna ponuda inozemnih artikala, ekološka hrana, bezglutenski proizvodi, prirodni dodatci prehrani, proizvodi za njegu lica i tijela, kruh i pecivo, proizvodi za održavanje kućanstva samo su neke od stvari koje možete pronaći kod nas. Želimo istaknuti i suradnju sa tuzemnim obiteljsko poljoprivrenim gospodarstvima koja nas svakodnevno opskrbljuju svježim sezonskim voćem i povrćem te ostalim proizvodima.

Posebno smo ponosni na liniju proizvoda Natura Organica kojom se želimo približiti našem društvu prihvatljivom cijenom ali kvalitetnim proizvodima, želimo olakšati upoznavanje ljudi sa zdravim načinom života i potaknuti ih na isprobavanje nečeg novog, boljeg i zdravijeg što će im poboljšati način života. Želimo upoznati naše kupce sa Superhranom na način koji će njima biti prihvatljiv i zanimljiv, jer jako puno zdravlja stane u šaku, malo sjemenki, žitarica, poneka voćka i vaše tijelo će vam biti zaista zahvalno.

Noviteti u proizvodnji certificiranog organskog uzgoja i ekoproizvodnje su ono što se svakoga dana iznova trudimo donijeti na Hrvatsko tržište, konstantna istraživanja, isprobavanja i napredak su ono čemu težimo jer želimo pružiti najbolje od prirode društvu u kojem živimo, radimo, rastemo i na poslijetku volimo.

Ukoliko ne znate gdje bi krenuli i što bi isprobali, obratite nam se s povjerenjem, naši prodavači pomoći će vam savjetom, uputiti će vas na literaturu i namirnice kojima možete započeti novu avanturu s nama!

 

Galerija slika: