Želite li blistav osmijeh uz najnježniju prirodnu zaštitu?

Posjetite nas danas od 11 do 15 sati u Ozaljskoj 71 i upoznajte tvrtku Splat koja vam donosi veliki izbor potpuno organskih pasti za zube koje ne sadrže sećere ni  umjetne dodatke te u svome sastavu imaju samo ekološki dobivene biljke i pripravke koji su potpuno sigurni čak i za zube najmlađih članova vaše obitelji! Više od deset godina rada i istraživanja te preko sedamsto vrhunskih stručnjaka jamče nam otporne i zdrave zube sa zaštitom koja se nalazi skrivena u prirodi oko nas! Posjetite nas danas i upoznajte Splat zubne paste i otkrijte koje biljke se nalaze u njima jer osim preventivne zaštite vaših zubi Splat vam svojim aromaterapeutskim receptima jamči i bolje raspoloženje te pozitivan početak i miran kraj svakoga dana!

Splat proizvodi izrađeni su od najboljih sastojaka od vodećih svjetskih proizvođača . Oni su proizvedeni u ekološki čistom području Valdai, u Splat-ovoj ultra-modernoj eko-tvornici – Organic Pharmaceuticals – i u modernim tvornicama europskih i japanskih partnera. Splat je svjestan ljudske odgovornosti prema prirodi i čini sve što je moguće kako bi se smanjili utjecaji na okoliš .

gresivne abrazive koje su štetne za caklinu i povećavaju osjetljivost zuba: aluminijev oksid, aluminijev hidroksid, kalcijev karbonat. Umjesto toga, oznaka inovativni Sp.White System® sigurno izbjeljuje i ostavlja caklinu idealno čistom i sjajnom već nakon prve uporabe. Okrugle čestice različitih veličina uredno i djelotvorno uklanjaju plak bez uzrokovanja ogrebotina, osjetljivosti zuba ili oštećenja sluznice usne šupljine.

Šećer i druge štetne umjetne zaslađivače. Umjesto toga, sigurno sastojci kao što ksilitol, manitol, ekstrakt stevije i sukraloza koriste se u svim novim Splat proizvodima.

Klorheksidin i Triklosan. Tipično, klorheksidin se koristi za čišćenje od ruku kirurga. Nadalje, može izazvati osjećaj suhoće kože i svrbeža, dermatitisa. Triklosan često nalaze u proizvodima za čišćenje u kućanstvu. Dugotrajna uporaba sintetičkih antiseptičkih sredstava uzrokuje dysbacteriosis usne šupljine zbog jakog baktericidnog efekta. Osim toga, klorheksidin potiče razvoj sivog tona cakline. Umjesto toga, Biosol, siguran je antibakterijski agens koji se koristi u Splat proizvodima. Bakterije formiraju biofilm na površini zuba, što može uzrokovati periodontalne bolesti. Biosol uklanja biofilm tako da prodire u njega i uništava ga iznutra.

Natrijev lauril sulfat (SLS) –agent za čišćenje i formiranje pjene uključen je u većinu proizvoda za oralnu njegu, šampone i gelove. Ovaj sastojak može izazvati suhoću sluznice, a iako se još uvijek koristi u nekim našim pastama za zube u minimalnim količinama, najblaži i najsigurniji agent – natrijev lauril sarkozinat – koristi se u novim Splat proizvodima.

Splat Junior serije ne sadrže sredstva za formiranje pjene, saharozu i umjetna sladila. Umjesto toga, manitol i sladić koriste se kao zamjena. Junior serije zubnih pasti sigurne su u slučaju gutanja.

 
  Novosti - Sve