Chlorella alga - samo jedna stanica sa puno pozitivnih prednosti

Objavljeno: 21. 01. 2024 - 9:10
Chlorella alga je jednostanična zelena alga koja se smatra superhranom zbog svojih nutritivnih vrijednosti. Ova slatkovodna alga je bogata...

Saznajte više...
 

Umeboshi šljive – zdrav i ukusan dodatak svakoj kuhinji!

Objavljeno: 10. 01. 2024 - 7:25
Umeboshi šljive su poznate kao ukiseljene japanske marelice koje su cijenjene zbog svog intenzivnog kiselog i slanog okusa te brojnih ljekovitih...

Saznajte više...
 

Amla prah – spas srce, želudac, kožu i kosu!

Objavljeno: 15. 12. 2023 - 10:46
Amla prah, također poznat kao indijski ogrozd, jedan je od najpopularnijih dodataka prehrani u Ayurvedi. Ovaj prah se dobiva od sušenih plodova...

Saznajte više...
 

Heljda BRAŠNO: Sve što trebate znati o ovoj zdravoj namirnici

Objavljeno: 17. 11. 2023 - 7:39
Heljda brašno je brašno koje se dobiva mljevenjem heljdinih zrna. Heljda je biljka koja je poznata po svojim nutritivnim vrijednostima i...

Saznajte više...
 

Baobab prah: što je to i koje su njegove prednosti?

Objavljeno: 15. 11. 2023 - 1:25
Baobab prah je novi superhranljivi prah koji se pojavio na tržištu. Ovaj prah se dobiva od ploda baobab stabla, koje raste u Africi i poznato je...

Saznajte više...
 

Trebate li dodati kolagen prah u vašu prehranu?

Objavljeno: 14. 11. 2023 - 11:17
Kolagen je protein koji se nalazi u ljudskom tijelu i čini ga više od 30%. Njegova osnovna uloga je održavanje kože, kose, noktiju, kostiju i...

Saznajte više...
 

Spirulina: Superhrana koja poboljšava zdravlje

Objavljeno: 14. 11. 2023 - 11:03
Spirulina je jedna od najstarijih oblika života na Zemlji, a spada u skupinu plavo-zelenih algi. Ova mikroskopska alga je bogata hranjivim tvarima i...

Saznajte više...
 

Acai prah: Sve što trebate znati o ovom superhrani

Objavljeno: 12. 11. 2023 - 5:17
Acai prah postaje sve popularniji u Hrvatskoj kao dodatak prehrani zbog svoje nutritivne vrijednosti i zdravstvenih prednosti. Acai prah se dobiva od...

Saznajte više...
 

Brezin šećer-ksilitol (xylitol): Sve što trebate znati o ovom zdravom zaslađivaču

Objavljeno: 26. 10. 2023 - 3:31
Brezin šećer, poznat i kao ksilitol, je prirodni zaslađivač koji se dobiva preradom stabla breze. Ovaj šećer alkohol ima okus i slatkoću...

Saznajte više...
 

Što je Tamari i kako ga koristiti

Objavljeno: 23. 10. 2023 - 4:34
Tamari je jedan od pet popularnih japanskih sojinih umaka poznatih kao shoyu. Za razliku od soja umaka, tamari sadrži manje soli i malo ili nimalo...

Saznajte više...