Miso pasta
Koliko začina ima na vašoj polici sa začinima? Priznajte koliko ih zapravo koristite stalno.
Ako ste jedna od onih osoba koje vole eksperimentirati onda je Miso pasta pravi odabir za vas.
Miso je glatka tamna pasta koja se dobiva od prerade riže, fermentiranog ječma ili soje.
Miso je Japanski začin koji se pripravlja dugogodišnjim procesom fermentacije. Osim što je Miso pasta ukusan začin, Miso je također u Japanu korišten i kao lijek te dodatak prehrani za održavanje zdravlja.
Želite li održati zdravu crijevnu floru i potaknuti vašu probavu na normalno funkcioniranje dodajte Miso pastu svojoj kuhinji. Miso je slanog okusa i dodaje se na kraju kuhanja, pastu izradite u malo vode i nakon toga dodajte u jelo koje ste maknuli sa izvora topline.
Miso u svome sastavu sadrži niz hranjivih nutrijenata koji se vrenjem gube stoga je iznimno važno paziti kada se dodaje jelu. Isprobajte Miso pastu sljedeći put kada ćete kuhati internacionalnu kuhinju!
miso pasta recepti miso cijena miso pasta cijena miso pasta gdje kupiti priroda i društvo ozaljska 71 priroda i društvo trešnjevka priroda i društvo biotrgovina