Novosti
Sezona dizanih slastica
Objavljeno: 31. 10. 2023 - 2:11Ovi su dani kao stvoreni za topla, mirisna i utješna dizana tijesta - buhtle i rolice! Najbolja stvar kod dizanog je to što ga napuniti možete s...
Saznajte više...
Miriše na cimet
Objavljeno: 27. 10. 2023 - 9:24Zlaćano ulje koje miriše kao vruće vino - kao medenjaci - kao izdašan curry - kao topla jesen i zima! Cimet ulje potražite u našem...
Saznajte više...
Bundeve, bundeve, bundeve
Objavljeno: 25. 10. 2023 - 8:23Ibiza, butternut, prinčeva kruna ili hokkaido… kako stojite s bundevama? Recite nam, znate li ih identificirati baš sve te koju uzgajate sami i s...
Saznajte više...
Chia sjemenke u jogurtu
Objavljeno: 24. 10. 2023 - 4:34Chia sjemenke su postale popularne u zadnjih nekoliko godina zbog svojih nutritivnih vrijednosti i zdravstvenih prednosti. Ove sjemenke su bogate...
Saznajte više...
S hrenom ili s vlascem?
Objavljeno: 23. 10. 2023 - 8:21Jesu li vam dosadili već sirni namazi i humusi? Možda je vrijeme za nešto novo - s kojim biste namazom radije upoznali svoj doručak, s hrenom ili...
Saznajte više...
Mmm, kompot od jabuka
Objavljeno: 20. 10. 2023 - 8:35Koliko grama jabuka, toliko mililitara vode - šećera po želji i malo cimeta i vanilije. Sve to bućnite u lonac, pustite da zavrije i onda kuhajte...
Saznajte više...
PAŽNJA! Sezonsko voće i povrće
Objavljeno: 18. 10. 2023 - 9:14Upoznajte dio trgovine s najsvježijim od prirode, naš "plac" - ispunjen domaćim voćem i povrćem kojim nas svakodnevno opskrbljuju obiteljska...
Saznajte više...
Heljda s pestom od tikvica
Objavljeno: 16. 10. 2023 - 9:57Heljda s pestom od tikvica, posuta parmezanom? Jednostavnije večere nema, a ima li ukusnije - probajte pa procijenite sami. Heljda i pesto od tikvica...
Saznajte više...
Svježi nar i mandarine
Objavljeno: 13. 10. 2023 - 1:12Nema ukusnijeg pakiranja vitamina C od nara i mandarina, a nema sočnijeg i slađeg voća od domaćeg voća OPG-a Anđelić iz...
Saznajte više...
Kumin - naša zimska romansa
Objavljeno: 11. 10. 2023 - 11:03Prirodni laksativi koji smanjuju nadutost i kiselinu u želucu: kumin, đumbir i menta! U listopadu osobito volimo kumin. Zašto, objasnili...
Saznajte više...