Novosti
Sušeno za kišne dane
Objavljeno: 10. 11. 2023 - 9:39Ovih je dana većina Lijepe naše mokra, ali mi maštamo o nečem suhom... sušenom voću. Tražimo najpopularniji izbor, stoga nam recite - što...
Saznajte više...
Recept za integralni kolač sa šljivama
Objavljeno: 08. 11. 2023 - 9:24Nek’ vam kuhinju utopli miris šljiva, cimeta i ruma - spremite pitu od šljiva… ili naš preokrenuti kolač sa šljivama od integralnog brašna i...
Saznajte više...
Studeni bez brijanja
Objavljeno: 06. 11. 2023 - 9:18Zašto se u studenom muškarci ne briju? Vani je hladnije Djed Mraz je opet in Brada je simbol važnosti redovitih pregleda s ciljem rane...
Saznajte više...
Doza energije za kišne dane
Objavljeno: 03. 11. 2023 - 8:41Alkalna superhrana, „zelena“ formula s 11 superhero biljaka! To je taj čarobni prah koji ovih dana mućkaju u smoothije i shakeove svi koji...
Saznajte više...
Sezona dizanih slastica
Objavljeno: 31. 10. 2023 - 2:11Ovi su dani kao stvoreni za topla, mirisna i utješna dizana tijesta - buhtle i rolice! Najbolja stvar kod dizanog je to što ga napuniti možete s...
Saznajte više...
Miriše na cimet
Objavljeno: 27. 10. 2023 - 9:24Zlaćano ulje koje miriše kao vruće vino - kao medenjaci - kao izdašan curry - kao topla jesen i zima! Cimet ulje potražite u našem...
Saznajte više...
Bundeve, bundeve, bundeve
Objavljeno: 25. 10. 2023 - 8:23Ibiza, butternut, prinčeva kruna ili hokkaido… kako stojite s bundevama? Recite nam, znate li ih identificirati baš sve te koju uzgajate sami i s...
Saznajte više...
Chia sjemenke u jogurtu
Objavljeno: 24. 10. 2023 - 4:34Chia sjemenke su postale popularne u zadnjih nekoliko godina zbog svojih nutritivnih vrijednosti i zdravstvenih prednosti. Ove sjemenke su bogate...
Saznajte više...
S hrenom ili s vlascem?
Objavljeno: 23. 10. 2023 - 8:21Jesu li vam dosadili već sirni namazi i humusi? Možda je vrijeme za nešto novo - s kojim biste namazom radije upoznali svoj doručak, s hrenom ili...
Saznajte više...
Mmm, kompot od jabuka
Objavljeno: 20. 10. 2023 - 8:35Koliko grama jabuka, toliko mililitara vode - šećera po želji i malo cimeta i vanilije. Sve to bućnite u lonac, pustite da zavrije i onda kuhajte...
Saznajte više...