Sušeno za kišne dane

Objavljeno: 10. 11. 2023 - 9:39
Ovih je dana većina Lijepe naše mokra, ali mi maštamo o nečem suhom... sušenom voću. Tražimo najpopularniji izbor, stoga nam recite - što...

Saznajte više...
 

Recept za integralni kolač sa šljivama

Objavljeno: 08. 11. 2023 - 9:24
Nek’ vam kuhinju utopli miris šljiva, cimeta i ruma - spremite pitu od šljiva… ili naš preokrenuti kolač sa šljivama od integralnog brašna i...

Saznajte više...
 

Studeni bez brijanja

Objavljeno: 06. 11. 2023 - 9:18
Zašto se u studenom muškarci ne briju? Vani je hladnije  Djed Mraz je opet in Brada je simbol važnosti redovitih pregleda s ciljem rane...

Saznajte više...
 

Doza energije za kišne dane

Objavljeno: 03. 11. 2023 - 8:41
Alkalna superhrana, „zelena“ formula s 11 superhero biljaka! To je taj čarobni prah koji ovih dana mućkaju u smoothije i shakeove svi koji...

Saznajte više...
 

Sezona dizanih slastica

Objavljeno: 31. 10. 2023 - 2:11
Ovi su dani kao stvoreni za topla, mirisna i utješna dizana tijesta - buhtle i rolice! Najbolja stvar kod dizanog je to što ga napuniti možete s...

Saznajte više...
 

Miriše na cimet

Objavljeno: 27. 10. 2023 - 9:24
Zlaćano ulje koje miriše kao vruće vino - kao medenjaci - kao izdašan curry - kao topla jesen i zima! Cimet ulje potražite u našem...

Saznajte više...
 

Bundeve, bundeve, bundeve

Objavljeno: 25. 10. 2023 - 8:23
Ibiza, butternut, prinčeva kruna ili hokkaido… kako stojite s bundevama? Recite nam, znate li ih identificirati baš sve te koju uzgajate sami i s...

Saznajte više...
 

Chia sjemenke u jogurtu

Objavljeno: 24. 10. 2023 - 4:34
Chia sjemenke su postale popularne u zadnjih nekoliko godina zbog svojih nutritivnih vrijednosti i zdravstvenih prednosti. Ove sjemenke su bogate...

Saznajte više...
 

S hrenom ili s vlascem?

Objavljeno: 23. 10. 2023 - 8:21
Jesu li vam dosadili već sirni namazi i humusi? Možda je vrijeme za nešto novo - s kojim biste namazom radije upoznali svoj doručak, s hrenom ili...

Saznajte više...
 

Mmm, kompot od jabuka

Objavljeno: 20. 10. 2023 - 8:35
Koliko grama jabuka, toliko mililitara vode - šećera po želji i malo cimeta i vanilije. Sve to bućnite u lonac, pustite da zavrije i onda kuhajte...

Saznajte više...