Počeli smo polako odbrojavati dane do Božića

Objavljeno: 12. 12. 2018 - 1:17
Počeli smo polako odbrojavati dane do Božića, a ako svoju polovicu želite iznenaditi zaista posebnim poklonom, tada vam savjetujemo da upakirate...

Saznajte više...
 

Ekolimun

Objavljeno: 10. 12. 2018 - 9:03
Limun jest plod biljke koja rastte u tropskim i subtropskim klimama. Vjeruje se da su potekli iz jednog predjela Azije. Tijekom križarskih ratova...

Saznajte više...
 

Ekokurkuma

Objavljeno: 09. 12. 2018 - 9:01
Kurkuma je začin koji ppotjeće iz indije i Azije gdje čini vrlo popularan dodatak mnoštvu jela, a ujedno je i glavni sastojak curryija kojeg ste...

Saznajte više...
 

Ekokruške

Objavljeno: 08. 12. 2018 - 4:35
Pitanje o podrijetlu kruške još uvijek je podložno raspravama, a vjeruje se da su se europske i azijske kruške razvijale simultano, ali na...

Saznajte više...
 

Ekokrastavci

Objavljeno: 07. 12. 2018 - 4:32
Krastavci su vrlo popularno povrće koje se najčešće koristi u pripremi raznih vrsta salata. Ovo je biljka koja može opstati u vrlo oštrim...

Saznajte više...
 

Ekokupus

Objavljeno: 06. 12. 2018 - 4:37
Vrlo je teško odrediti podijetlo kupusa kakvog mi danas poznajemo i vrlo željno konzumiramo u raznim jelima. Kupus koji je uzgajan prije 2000...

Saznajte više...
 

Ekokivi

Objavljeno: 06. 12. 2018 - 4:24
Kivi je egzotično voće koje potjeće iz Kine, a poznato je i kao Yang Tao. Iz Kine ovo voće rasprostranjeno je djelovanjem trgovaca koji su...

Saznajte više...
 

Čaj od marulje

Objavljeno: 04. 12. 2018 - 12:40
Marulja ili macina trava biljka je koja potječe iz središnje Azije i Sredozemlja. Koristi se od srednjeg vijeka u sjevernoj Europi. Ima slab miris,...

Saznajte više...
 

Čaj vrkuta

Objavljeno: 02. 12. 2018 - 12:39
Vrkuta je biljka koja je postala poznata kao jedan od najboljih prirodnih lijekova za ženske tegobe, ali i mnoge druge bolesti. Dosta je...

Saznajte više...
 

Čaj od peršina

Objavljeno: 01. 12. 2018 - 12:34
Peršin je začinska biljka koja se može koristiti u mnogim jelima. Tradicionalna medicina koristi se peršinom zbog njegovih snažnih svojstava...

Saznajte više...