Učinite svoju bebu zadovoljnijom uz pomoć nježnih Weleda proizvoda

Kad je riječ o zdravlju kože, važno je koristiti prave proizvode. To vrijedi za sve nas, ali za bebe još i više. Osjetljiva dječja koža zahtijeva najnježniju njegu, zbog čega se sve više roditelja odlučuje za organske proizvode. Želite li odabrati ono najbolje, svakako isprobajte Weledu. Ova visokokvalitetna njemačka marka već desetljećima održava reputaciju jednog od najboljih proizvođača dječje prirodne kozmetike. Evo zašto se Weledu smatra boljim izborom od drugih marki!

Najbolji prirodni sastojci

Sva Weledina dječja kozmetika napravljena je od prirodnih sastojaka. U ovim proizvodima nećete naći konzervanse, alkohole, parfeme ni bilo koju drugu sintetičku tvar. Weleda nevenova krema za lice, na primjer, napravljena je od prirodnih eteričnih ulja uz dodatak čistog pčelinjeg voska. Weleda univerzalna krema od bijelog sljeza sadrži ekstrakt bijelog sljeza, kokosove ulje i sezam. Svi su navedeni sastojci organski, što ih čini prikladnima za osjetljivu bebinu kožu.

Visoka učinkovitost

Teško je naći kozmetiku za bebe koja će im održavati kožu hidratiziranom bez da je ujedno i iritira. Zahvaljujući korištenju samo najboljih prirodnih sastojaka, Weledina dječja kozmetika ispunjava sva svoja obećanja. To se odnosi čak i na kreme za područje oko pelena, koje je pogotovo teško odabrati. Upravo je zbog toga Weledina nevenova krema toliko cijenjena među majkama. Zahvaljujući uljima koja imaju i hranjiva i regenerativna svojstva, ovaj proizvod uspješno štiti bebinu kožu od iritacije.

Umirujuće djelovanje

Kad je riječ o proizvodima za bebe, važno je kakvo djelovanje imaju na raspoloženje. Ne želite ništa nadražujuće, pogotovo ne u kremama za područje oko pelena ni kupkama za prije spavanja. Zato je velik broj Weledinih proizvoda napravljen na bazi esktrakata nevena i kamilice. Obje biljke imaju umirujuće djelovanje na kožu, što pomaže bebama da budu zadovoljnije i ljepše spavaju.

Široka paleta proizvoda za bebe

Želite li opremiti dječju sobu svim potrebnim kozmetičkim proizvodima, većinu ćete moći naći u Weledinoj ponudi. Ona uključuje ne samo kreme za lice i područje oko pelena, već i niz proizvoda za stariju djecu, poput organskih pasti za zube.

Sviđa vam se Weleda dječja kozmetika? Posjetite nas u najbližoj P&D biotrgovini i nađite točno ono što tražite. Vaša će vam beba sigurno biti zahvalna!

 
  Savjeti - Sve