Belgijska čokolada Cavalier – čokolada bez šećera za slatkoljupce koji vole zdravlje!

Jeste li ljubitelj čokolade? I što je još važnije, jeste li dijabetičar ili ljubitelj zdrave hrane u potrazi za najboljim slatkim opcijama? Dopustite da vam predstavimo belgijske čokolade Cavalier!

Belgija je poznata širom svijeta kao dom vrhunske čokolade - dom majstora čokolade iza nekih od najboljih svjetskih čokoladnih proizvoda.

Čokolada Cavalier dobar je primjer ovog ugleda, pružajući vlastiti raspon luksuzne belgijske čokolade Cavalier je belgijski proizvođač čokolade u vlasništvu obitelji Cavalier. Tvrtka je osnovana 1996. godine, te od samog početka izrađuje samo čokoladne proizvode bez šećera.

Cavalier razvija, proizvodi i distribuira čokoladne proizvode i kekse bez dodavanja šećera u tradicionalne sastojke. To je jedini belgijski proizvođač koji proizvodi samo čokoladne proizvode bez dodanog šećera.

Proizvodi se kreću od čokoladnih štapića, ploški čokolada, preko školjaka do pralina (čokolade s mekanim ispunima).

Cavalier je bio prvi autentični belgijski čokoladni proizvođač koji je došao na EU tržište sa svojom Stevia čokoladom (na početku se linija proizvoda sastojala od 35 različitih proizvoda i okusa). Stevia linija čokolade ne sadrži šećer, već steviju kao zaslađivač.

Osim toga, Stevia čokoladna linija proizvoda ima Fair Trade certifikat, koji dokazuje održivost. Linija Stevia čokolada službeno je pokrenuta u siječnju 2011. na najvećem svjetskom sajmu za slatkiše.

Tijekom tog sajma, Cavalier je dobio nagradu "Vrhunski inovator novih proizvoda za ISM" za 2012. godinu za liniju Stevia čokolade.

 

U našoj trgovini možete naći mnoštvo odličnih belgijskih čokolada Cavalier, a evo samo nekoliko najboljih:

  1. Cavalier Bijela Čokolada s Hrskavom Rižom, 85g

Ako ste ljubitelji bijele čokolade, a želite izbjeći šećer, Cavalier predstavlja rješenje! Cavalier bijela čokolada s hrskavom rižom zaslađena je stevijom, a svejedno vam pruža slatkoću i odličan okus.

Ova čokolada također je odlično rješenje za dijabetičare. Bijela čokolada i riža nadopunjuju se u hamoniji okusa, te sigurno neće razočarati ni najzahtjevnije čokoljupce!

  1. Cavalier Tamna Čokolada s Kavom i Lješnjakom, 40g

Za one koji vole tamnu čokoladu, Cavalier tamna čokolada s kavom i lješnjakom odličan je odabir.

Gorkastog okusa, ova čokolada zadovoljit će vaše potrebe za pravom čokoladom, a svejedno je dobar izbor za ljude koji paze na svoju prehranu.

  1. Cavalier Mliječna Čokolada s Pistacijom (30% Manje Masnoće), 40g

Ako želite izbjeći unos masnoća, a ne možete odoljeti slatkom, Cavalier mliječna čokolada s pistacijom pravi je izbor.

Ova čokolada sadrži čak 30% manje masnoće od nekih drugih na ovom popisu, stoga je savršena ako želite smršaviti, a ne želite se odreći čokolade.

  1. Cavalier Mliječna Čokolada, 85g

Izgleda kao da svakih nekoliko dana možete naići na neku novu vrstu čokolade. Ako ste jedan od onih koji vole tradiciju i ne žele puno komplikacija, Cavalier mliječna čokolada dobar je izbor.

Ovdje nema mnogo filozofije – samo slasna mliječna čokolada. Bez šećera – samo zdravlje!

  1. Cavalier Stevia Čokolada, Snack White Mango 20g

Cavalier stevia čokolada snack s mangom super je izbor za one koji se samo žele malo zasladiti.

Izvrstan izbor za usputno grickanje, ova snack čokolada zadovoljit će vašu potrebu za slatkim na slastan i zdrav način.

  1. Cavalier Čokolada Pralina, 20g

Cavalier čokoladna pralina odlična je za one koji vole čokoladne praline ili kremaste čokolade.

Malo pakiranje vam omogućuje da ovaj proizvod ponesete sa sobom bilo gdje, te da si prigricnete malo čokolade kad god vas uhvati želja!
 

 
  Novosti - Sve