Rođendanski tjedan poklanjamo Vam 15% popusta na cjelokupni asortiman

Dana 22.04. nam je divan dan jer slavimo rođendan i poklapa s Danom planete Zemlje.Ali ne slavimo ga samo 22.04. slavimo ga cijeli tjedan! Cijeli tjedan vam dajemo 15% popusta na cjelokupni asortiman (osim artikla na akciji ,blendera i sokovnika).

Dođite i proslavite s nama Dan planate Zemlje i naš 1.rođendan te si odaberite nešto iz naše ponude po povoljnijoj cijeni.

Naš glavni cilj je vama pružiti biološki prihvatljivu i ispitanu hranu, dodatke prehrani, kozmetiku, sredstva za čišćenje, suđe za pripremu i posluživanje hrane, knjige, slastice i još puno toga!

Dođite, porazgovarajte s našim stručnim prodavačima, pitajte ih o namirnicama koje vas zanimaju. Oni će vam pomoći i uputiti vas u sve što vas zanima.

Nadamo se da ste u protekloj godini uživali u našim namirnicama, poboljšali svoje zdravlje, promijenili prehrambene navike, možda promijenili navike vaše voljene osobe i da ćete nastaviti uživati u zdravom načinu života s nama.

Izuzetno smo ponosni što nam svakodnevno ukazujete povjerenje u naše namirnice, naše savjete i zajedno s nama isprobavate nove proizvode.

Jedva čekamo vidjeti što nam donosi nova godina i sa veseljem ju dočekujemo u vašem društvu. Hvala vam jer bez vas Priroda & Društvo bila bi samo priroda. Očekujemo vas u Ozaljskoj 71 u Zagrebu, svakog radnog dana od 8-20 sati! Akcija traje od 17.04.2017 8h. do 23.04.2017. 23h. Isto tako putem web shopa upišite kod :1godina i ostvarite 15% popusta  na sve narudžbe .

Galerija slika:

 
  Novosti - Sve