Zašto odabrati Naty eko pelene ?

Zašto odabrati Naty proizvode?

Naty vizija je jednostavna. Oni žele pružiti higijenske proizvode koji štite okoliš bebama i majkama širom svijeta. Kada je riječ o dobrobiti bebe, imate izbor. Izbor između ekološki prihvatljivih prirodnih materijala i petrokemikalija. U Natyju, oni žele koristiti prirodne proizvode kadgod i gdje god je to moguće u njihovim pelenama, i uvijek će nastojati napraviti poboljšanja na toj fronti. Žele promijeniti negativan utjecaj na naš okoliš i žele promijeniti svijet.

Prirodni i obnovljivi materijali

Naty filozofija je kontinuirano unaprijediti proizvode kako bi što manje utjecali na okoliš. Upotrebom inovativnih rješenja, cilj je da u proizvodima koriste što više prirodnih i obnovljivih materijala bez gubitka performanse.

Prirodno respirativno

GM Free kukuruzni škrobni film koji se koristi kao propusna barijera zamjenjuje tradicionalnu plastiku koja se uglavnom koristi na tržištu, ali ostaje jednako učinkovita i vodonepropusna. No, za razliku od plastike, to je kompostirno i "diše", dopuštajući da zrak dođe do nježne kože bebe, što rezultira zračenjem, sušenjem i udobnijim pelenama, što uzrokuje manje iritacije. Film također prirodno čuva od štetnih bakterija i patogena.

Bez GM-a na bazi kukuruza

Da bi se smanjila količina štetnih kemikalija u pelenama, Naty Nature Babycare koristi GM Free kukuruzni škrobni film kao propusnu barijeru, napravljenu prema najvišim standardima kvalitete industrije. Ovaj film je kompostatljiv (OK certifikat za certifikat ne S325) i jednako je učinkovit kao plastika s dodatnim zdravstvenim prednostima.

Bez klora i mirisa

Naty pelene su također 100% Totally Chlor Free (TCF) i bez parfema. Samo još jedan način Naty je smanjio količinu kemikalija koji dolaze u dodir s osjetljivom kožom vaše bebe. U pelenama  se upotrebljava samo celulozu bez klora (TCF), što je tehnika koja ne koristi klorinske spojeve za izbjeljivanje drvne pulpe. Time se sprječava nastanak dioksina, visoko kancerogenih onečišćujućih tvari unutar proizvoda.

Švedski certifikat

Preporuku treba promatrati kao vodič za potrošače u potrazi za proizvodima koji mogu biti hipoalergijski. Preporučeni proizvodi označeni su imenom i logotipom udruge. Ovi proizvodi ne sadrže alergene, parfeme ili druge nadražujuće tvari.

Vodeća zelena robna marka

Naty AB osnovala je 1994. godine Marlene Sandberg, koja je i danas glavni direktor. Bila je uznemirena zbog otpada koji je generiran od strane pelena i odlučna da učini nešto po tom pitanju. Nakon višegodišnjeg istraživanja i razvoja te izgradnje mreže istomišljenika, uspjela je pokrenuti vlastitu liniju pelena, "Naty by Nature Babycare".

 

Vezani proizvodi:

  Savjeti - Sve