Zašto odabrati Naty eko pelene ?

Kada je u pitanju izbor pelena za našu bebu, sigurnost i udobnost su na prvom mjestu. Međutim, sve više roditelja danas želi izabrati i ekološki prihvatljive opcije koje štite okoliš i smanjuju količinu otpada. Naty eko pelene nude upravo to - sigurnost, udobnost i ekološku osviještenost.

Naty pelene izrađene su od prirodno obnovljivih materijala, bez štetnih kemikalija i petrokemikalija. Osim što su prijateljske prema okolišu, ove pelene su nježne prema dječjoj koži i nude izvrsnu apsorpciju. Naty vizija je jednostavna - pružiti higijenske proizvode koji štite okoliš bebama i majkama širom svijeta.

Odabirom Naty eko pelena, ne samo da čuvate okoliš i smanjujete količinu otpada, već i pružate najbolju skrb za svoju bebu. Ove pelene su izvrsna opcija za roditelje koji žele osigurati sigurnost i udobnost svojih najmlađih, bez štetnih kemikalija i petrokemikalija.

Zašto odabrati Naty eko pelene?

Kada je riječ o dobrobiti bebe i zaštiti okoliša, izbor je važan. Zato smo mi odabrali Naty eko pelene za naše najmlađe.

Naty vizija je jednostavna - pružiti higijenske proizvode koji štite okoliš bebama i majkama širom svijeta. Mi smo uvjereni da su Naty eko pelene najbolji izbor za naše bebe i okoliš.

Eko by Naty pelene su biorazgradive, što znači da se mogu razgraditi u prirodi i neće zagađivati okoliš. Osim toga, izrađene su od prirodnih materijala, što ih čini nježnima za dječju kožu. Bez nepotrebnih kemikalija, Naty eko pelene su sigurne za naše bebe.

Uz Naty eko pelene, ne morate birati između ekološki prihvatljivih prirodnih materijala i petrokemikalija. Naty eko pelene pružaju najbolje od oba svijeta - sigurnost za našu bebu i zaštitu okoliša.

Sve u svemu, mi smo sigurni da su Naty eko pelene najbolji izbor za naše najmlađe i okoliš.

Prednosti Naty eko pelena

Bez štetnih sastojaka

Kada su u pitanju pelene, sigurnost i zdravlje vaše bebe su najvažniji faktori. Zato smo se odlučili za Naty eko pelene koje su bez štetnih sastojaka. Naši proizvodi su bez kloriranih spojeva, PVC-a, lateksa, kolofonije, parabena, tributilina i drugih štetnih kemikalija koje se često nalaze u drugim pelenama. Osim toga, naše pelene su bez mirisa i parfema koji mogu izazvati alergijske reakcije.

Sirovi materijali

Naty eko pelene izrađene su od sirovih materijala koji su održivi i prijateljski raspoloženi prema okolišu. Upotrebljavamo biorazgradive i prirodne materijale, kao što su celuloza iz skandinavskih šuma koje su uzgojene po principu trajnosti. Naši proizvodi su bez formaldehida, dioksina, azo-boja i drugih štetnih tvari koje se često nalaze u drugim pelenama. Naši sirovi materijali su FSC-certificirani, što znači da se uzgajaju na održiv način i bez uništavanja prirodnih staništa.

Certifikacija i nagrade

Naty eko pelene su dobile razne certifikate i nagrade koje potvrđuju kvalitetu i sigurnost naših proizvoda. Naši proizvodi su dobili certifikate poput Nordic Swan i EU Ecolabel, što znači da su naši proizvodi ekološki prihvatljivi i da ne štete okolišu. Osim toga, naše pelene su dobile razne nagrade za kvalitetu, uključujući nagradu "Best Performance Disposable Diaper" na Natural & Organic Awards Europe 2017.

Ukratko, odabirom Naty eko pelena osiguravate sigurnost i zdravlje vaše bebe, dok istovremeno štitite okoliš. Naši proizvodi su bez štetnih kemikalija i izrađeni od sirovih materijala koji su prijateljski raspoloženi prema okolišu. Naši certifikati i nagrade potvrđuju kvalitetu i sigurnost naših proizvoda.

Kvaliteta i performanse

Kada je riječ o kvaliteti i performansama Naty eko pelena, možemo biti sigurni da je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi se osigurala najbolja moguća zaštita za našu bebu.

Sloj koji upija

Jedan od najvažnijih dijelova pelene je sloj koji upija. U slučaju Naty pelena, ovaj sloj je napravljen od prirodnih materijala, kao što su celuloza i kukuruzni škrob. Ovi materijali su ne samo učinkoviti u upijanju, već su i prirodni, što znači da ne sadrže štetne kemikalije koje mogu iritirati osjetljivu kožu naše bebe.

Nepropustljiv vanjski sloj

Vanjski sloj pelene također igra važnu ulogu u njezinoj kvaliteti i performansama. U slučaju Naty pelena, vanjski sloj je napravljen od biljnih materijala koji su ne samo prirodni, već i biorazgradivi. Ovaj sloj osigurava da pelena ostane suha i da ne propušta vlagu, što je ključno za sprečavanje pelenskog osipa i drugih problema s kožom.

Ukratko, Naty eko pelene su visokokvalitetne pelene koje nude izvrsnu zaštitu za našu bebu. Njihov sloj koji upija od prirodnih materijala i nepropustljiv vanjski sloj od biljnih materijala osiguravaju da je naša beba suha i udobna tijekom cijelog dana.

Naty eko pelene i alergije

Kada je riječ o pelenskom osipu, znamo da se javlja kod mnogih beba, a može biti uzrokovan raznim faktorima, uključujući pelene koje se koriste. Ako se vaša beba bori s osipom od pelena, možda biste trebali razmotriti prelazak na Naty eko pelene.

Naty pelene su napravljene od prirodnih materijala bez upotrebe štetnih kemikalija, što ih čini sigurnijima za bebu koja ima osjetljivu kožu. Ove pelene su posebno dizajnirane za smanjenje rizika od pelenskog osipa i drugih iritacija kože.

Naty pelene su hipoalergene i ne sadrže alergene koji su česti u drugim pelenskim brendovima. To znači da su manje vjerojatne da će izazvati alergijsku reakciju kod vaše bebe. Osim toga, ove pelene su napravljene od materijala koji su mekši i nježniji za kožu, što smanjuje iritaciju kože.

Ako vaša beba ima osjetljivu kožu ili sklonost alergijama, prelazak na Naty eko pelene može biti dobar izbor. Ove pelene su napravljene od prirodnih materijala i ne sadrže štetne kemikalije, što ih čini sigurnijima za vašu bebu. Također su hipoalergene i manje vjerojatno da će izazvati alergijsku reakciju kod vaše bebe.

Održivost i ekologija

Kada je riječ o odabiru pelena za vašu bebu, održivost i ekologija su važni faktori koje treba uzeti u obzir. Kao što smo već spomenuli, Naty pelene su izrađene od biorazgradivih materijala, što znači da se mogu razgraditi u prirodi, čime se smanjuje količina otpada koju stvaramo.

Naty pelene su također izrađene od obnovljivih izvora, kao što su šećerna trska i kukuruzni škrob. Korištenjem ovih materijala umjesto fosilnih goriva, smanjujemo emisiju štetnih plinova u okoliš.

Osim toga, Naty pelene ne sadrže konvencionalnu plastiku koja se ne razgrađuje. Umjesto toga, koriste se materijali poput PLA, bioplastike koja se razgrađuje u industrijskim kompostiralištima.

Sve ove karakteristike Naty pelena čine ekološki prihvatljivim izborom za vašu bebu. Kada koristite Naty pelene, možete biti sigurni da ne samo da brinete o zdravlju vaše bebe, već i o zdravlju našeg planeta.

Naty eko pelene u Hrvatskoj

Kao što smo već spomenuli, Naty eko pelene su izvrsna opcija za roditelje koji žele smanjiti utjecaj pelena na okoliš. U Hrvatskoj, ove pelene dostupne su u različitim trgovinama i web shopovima.

Kako kupiti

Naty eko pelene možete kupiti u trgovinama poput Priroda & Društvo webshopa.Na web shopovima, jednostavno odaberite željene pelene i dodajte ih u košaricu. Nakon toga, slijedite upute za plaćanje i dostavu.

Dostava

Dostava Naty eko pelena u Hrvatskoj dostupna je putem različitih kurirskih službi. Na Mall.hr, dostava je besplatna za narudžbe iznad određene cijene. Na Evitas.hr, dostava se naplaćuje ovisno o težini i veličini narudžbe. Dostava se obično vrši u roku od nekoliko radnih dana.

Preuzimanje

Ako želite osobno preuzeti Naty eko pelene, to je moguće u nekim trgovinama u Hrvatskoj. Na primjer, Priroda & Društvo webshop ima nekoliko fizičkih trgovina u Zagrebu i drugim gradovima u Hrvatskoj. Provjerite dostupnost Naty eko pelena u vašoj lokalnoj trgovini.

Ukratko, Naty eko pelene su dostupne u Hrvatskoj putem različitih trgovina i web shopova. Dostava je obično brza i jednostavna, a ako želite, možete ih i osobno preuzeti u nekim trgovinama. Cijena se može razlikovati ovisno o trgovini i količini pelena koju kupujete.

Naty eko pelene vs konkurencija

Naty vs Bambo Nature

Kada se radi o ekološkim pelenama, Naty i Bambo Nature su dvije najpopularnije marke na tržištu. Oba brenda tvrde da su njihove pelene ekološki prihvatljive, ali postoje neke razlike između ova dva proizvoda.

Naty

Naty eko pelene su izrađene od prirodnih materijala koji su ekološki prihvatljivi i ne sadrže kemikalije koje mogu iritirati kožu vaše bebe. Ove pelene su certificirane od strane EU Ecolabela, što znači da zadovoljavaju stroge ekološke standarde. Naty pelene su također dizajnirane da budu ultra tanki, što znači da su manje voluminozne od drugih pelena, a ipak pružaju jednaku razinu zaštite.

Bambo Nature

Bambo Nature pelene su također izrađene od prirodnih materijala i ne sadrže kemikalije koje mogu iritirati kožu vaše bebe. Ove pelene su također certificirane od strane EU Ecolabela, što znači da su ekološki prihvatljive. Međutim, Bambo Nature pelene su nešto deblje od Naty pelena, što ih čini malo voluminoznijima.

Cijena

Cijena je često jedan od najvažnijih faktora pri odabiru pelena za bebe. Naty pelene su nešto skuplje od Bambo Nature pelena, ali mnogi roditelji smatraju da je ta razlika u cijeni vrijedna kvalitete i ekološke prihvatljivosti.

U konačnici, odabir između Naty i Bambo Nature pelena ovisi o vašim prioritetima. Ako vam je važnija ekološka prihvatljivost i tankost pelena, Naty bi mogao biti bolji izbor. Ako vam je važnija cijena, Bambo Nature pelene su nešto jeftinije.

Zaključak

Kao što smo vidjeli, Naty eko pelene su izvrsna opcija za roditelje koji žele pružiti najbolje svojoj djeci, ali i za one koji žele pomoći u očuvanju prirode. Odabirom ovih pelena, možete biti sigurni da koristite proizvod koji je izrađen od prirodnih materijala i koji ne sadrži štetne kemikalije.

Naty eko pelene su izrađene od celuloze iz skandinavskih šuma koje su uzgojene po principu trajnosti, a vanjski sloj je napravljen od mješavine kukuruznog škroba i biorazgradivog poliestera. Ovaj materijal je 60% biorazgradiv i ne sadrži dioksine koji bi mogli štetiti okolišu.

Osim toga, Naty pelene su certificirane od strane različitih organizacija, kao što su FSC, TÜV Austria i OK Biobased. To nam daje povjerenje da koristimo proizvod koji je napravljen od materijala koji su ekološki prihvatljivi.

Korištenje Naty pelena je jednostavno i praktično, a pružaju izvrsnu zaštitu i udobnost za vaše dijete. Proizvođač Naty ima viziju da pruži higijenske proizvode koji štite okoliš bebama i majkama širom svijeta, a mi se slažemo da su uspjeli u tome.

Ukratko, Naty eko pelene su izvrsna opcija za roditelje koji žele pružiti najbolje svojoj djeci, ali i za one koji žele pomoći u očuvanju prirode. Zahvaljujući prirodnim materijalima i ekološki prihvatljivom pristupu, Naty pelene su sigurne, praktične i udobne za korištenje.

Najčešća pitanja

Koje su prednosti korištenja ekoloških pelena?

Korištenje ekoloških pelena ima mnoge prednosti. One su izrađene od prirodnih materijala, bez upotrebe štetnih kemikalija, što ih čini sigurnijima i nježnijima za osjetljivu kožu beba. Također, ekološke pelene su biorazgradive i manje opterećuju okoliš.

Kako Naty eko pelene pridonose zaštiti okoliša?

Naty eko pelene izrađene su od prirodnih materijala, bez upotrebe štetnih kemikalija. Također, one su biorazgradive i manje opterećuju okoliš. Naty je posvećen zaštiti okoliša i smanjenju negativnog utjecaja na planetu.

Koliko su sigurne i pouzdane Naty eko pelene?

Naty eko pelene su izrađene od prirodnih materijala i ne sadrže štetne kemikalije. One su testirane i certificirane kako bi se osigurala sigurnost i pouzdanost proizvoda.

Koje su karakteristike Naty eko pelena?

Naty eko pelene imaju mnoge karakteristike koje ih čine idealnim izborom za roditelje koji žele koristiti ekološki prihvatljive proizvode. One su izrađene od prirodnih materijala, bez upotrebe štetnih kemikalija, biorazgradive su, i manje opterećuju okoliš. Također, Naty eko pelene su nježne za osjetljivu kožu beba, a imaju i dvostruke barijere koje sprječavaju curenje.

Kako se Naty eko pelene razlikuju od drugih pelena na tržištu?

Naty eko pelene se razlikuju od drugih pelena na tržištu po tome što su izrađene od prirodnih materijala, bez upotrebe štetnih kemikalija. One su biorazgradive i manje opterećuju okoliš. Također, Naty eko pelene su nježne za osjetljivu kožu beba, a imaju i dvostruke barijere koje sprječavaju curenje.

Zašto odabrati Naty proizvode?

Naty vizija je jednostavna. Oni žele pružiti higijenske proizvode koji štite okoliš bebama i majkama širom svijeta. Kada je riječ o dobrobiti bebe, imate izbor. Izbor između ekološki prihvatljivih prirodnih materijala i petrokemikalija. U Natyju, oni žele koristiti prirodne proizvode kadgod i gdje god je to moguće u njihovim pelenama, i uvijek će nastojati napraviti poboljšanja na toj fronti. Žele promijeniti negativan utjecaj na naš okoliš i žele promijeniti svijet.

Prirodni i obnovljivi materijali

Naty filozofija je kontinuirano unaprijediti proizvode kako bi što manje utjecali na okoliš. Upotrebom inovativnih rješenja, cilj je da u proizvodima koriste što više prirodnih i obnovljivih materijala bez gubitka performanse.

Prirodno respirativno

GM Free kukuruzni škrobni film koji se koristi kao propusna barijera zamjenjuje tradicionalnu plastiku koja se uglavnom koristi na tržištu, ali ostaje jednako učinkovita i vodonepropusna. No, za razliku od plastike, to je kompostirno i "diše", dopuštajući da zrak dođe do nježne kože bebe, što rezultira zračenjem, sušenjem i udobnijim pelenama, što uzrokuje manje iritacije. Film također prirodno čuva od štetnih bakterija i patogena.

Bez GM-a na bazi kukuruza

Da bi se smanjila količina štetnih kemikalija u pelenama, Naty Nature Babycare koristi GM Free kukuruzni škrobni film kao propusnu barijeru, napravljenu prema najvišim standardima kvalitete industrije. Ovaj film je kompostatljiv (OK certifikat za certifikat ne S325) i jednako je učinkovit kao plastika s dodatnim zdravstvenim prednostima.

Bez klora i mirisa

Naty pelene su također 100% Totally Chlor Free (TCF) i bez parfema. Samo još jedan način Naty je smanjio količinu kemikalija koji dolaze u dodir s osjetljivom kožom vaše bebe. U pelenama  se upotrebljava samo celulozu bez klora (TCF), što je tehnika koja ne koristi klorinske spojeve za izbjeljivanje drvne pulpe. Time se sprječava nastanak dioksina, visoko kancerogenih onečišćujućih tvari unutar proizvoda.

Švedski certifikat

Preporuku treba promatrati kao vodič za potrošače u potrazi za proizvodima koji mogu biti hipoalergijski. Preporučeni proizvodi označeni su imenom i logotipom udruge. Ovi proizvodi ne sadrže alergene, parfeme ili druge nadražujuće tvari.

Vodeća zelena robna marka

Naty AB osnovala je 1994. godine Marlene Sandberg, koja je i danas glavni direktor. Bila je uznemirena zbog otpada koji je generiran od strane pelena i odlučna da učini nešto po tom pitanju. Nakon višegodišnjeg istraživanja i razvoja te izgradnje mreže istomišljenika, uspjela je pokrenuti vlastitu liniju pelena, "Naty by Nature Babycare".

 

Vezani proizvodi:

  Savjeti - Sve