Pasta Nuova

Iza ovog imena krije se tradicija izrade tjestenine starija od 35 godina, vlasnik podrijetlom Talijan je kao doseljenik u Njemačku shvatio kolika je zapravo potražnja za kvalitetnom tjesteninom koje je u ovoj zemlji nedostajalo te se odlučio na promjenu karijere i krenuo u avanturu valjkom i brašnom, iako prvi koraci nisu bili obećavajući nije se obeshrabrio.

Danas, Pasta Nuova postaje glavno ime na tržištu u proizvodnji svježe tjestenine. Ukoliko ste u potrazi za tjesteninom koja je provjerena, okusom kao domaća ona iz bakine kuhinje ali opet prilagođena današnjim standardima kako okusom tako i sastavom Pasta Nuova je ono što tražite!

Tijesto se izrađuje hladnim postupkom i naša tijesta u svom sadržaju nemaju kokošja jaja. Budući da se tijesta u procesu valjanja ne zagrijavaju, ona su meka, stabilna za kuhanje i ukusna.

Tjestenina se radi od najkvalitetnije durum pšenice i  bez jaja kako bismo omogućili konzumaciju što većem broju ljudi, jedini nedostatak je boja, tjestenina je nešto svjetlija jer joj nedostaju upravo jaja u sadržaju.

Veganska tjestenina već jako dugo se može pronaći u njihovoj ponudi te ih ističu ne samo sastavom već i okusom koji je neodoljiv! Isprobajte njoke, raviole sa špinatom ili porilukom i zapitati ćete se zašto ono vi niste vegani?

Gluten Free linija također je nešto čime ćete se oduševiti, sve veći broj ljudi pati od manjka tolerancije prema glutenu i mogućnost uživanja u tjestenini je nešto što će vas sigurno razveseliti ukoliko vi patite od nje! SPECT tjestenina je za osobe koje pate od posebnih poteškoća koje osjećaju ukoliko koriste pšenicu, no prije kupnje provjerite sastav.

Svi proizvodi moraju se kuhati u kipućoj vodi kako je naznačeno na amalaži i u točno određenoj minutaži no nešto što će vam skratiti vrijeme kuhanja je linija pan-ready artikala, već su skuhani i možete ih staviti u umak, gulaš ili juhu da se zgriju kako bi bili topli za jelo i ručak je gotov!

Niste probali ništa od Pasta Nuove? Dođite i isprobajte nešto novo i fino!

Galerija slika:

 
  Savjeti - Sve