Triphala prah

Objavljeno: 21. 11. 2018 - 11:38
Jeste li čuli za ovaj trostruko vrijedan dodatak prehrani i njezi kože? Radi se o jako starom receptu koji u svoje sastavu sadrži posebnu...

Saznajte više...
 

Mlijeko iz biljnih izvora

Objavljeno: 19. 11. 2018 - 10:09
Volite li mlijeko? Jeste li ljubitelj kravljeg mlijeka ili volite eksperimentirati i isprobavati biljna? Znate li zašto je mlijeko koje se može...

Saznajte više...
 

Electa – Kombuha napitak

Objavljeno: 09. 11. 2018 - 9:33
Kombuhom se naziva čajni napitak nastao procesom fermantacije – vrenja crnog i zelenog čaja, šećera te kombuha kulture. Kombuha kultura je...

Saznajte više...
 

Čaj slatki korijen (sladić)

Objavljeno: 08. 11. 2018 - 9:24
Slatki korijen ili sladić biljka je koja ima prirodno sladak okus i mnoga medicinska svojstva. Često se koristi za liječenje prehlade i bolnog...

Saznajte više...
 

Čaj od piskavice

Objavljeno: 06. 11. 2018 - 9:05
Piskavica se najčešće koristi kao kuhinjski začin, ali je vrlo važna i jako stara biljka. Egipatski tekstovi svjedoče o korištenju piskavice...

Saznajte više...
 

Čaj od maslačka

Objavljeno: 05. 11. 2018 - 8:52
Maslačak je mnogo više od obične biljke u vašem vrtu. Korišten je kao medicinska biljka već nekoliko stoljeća. Koristile su ju mnoge kulture od...

Saznajte više...
 

Biljni prah koji pomlađuje kožu - He Shou Wu

Objavljeno: 22. 08. 2018 - 1:56
He Sou Wu je prah koji se dobiva od sušenog ploda ljekovite biljke, kao što njegovo ime da naslutiti dolazi sa Dalekog Istoka i već stoljećima se...

Saznajte više...
 

Kelp alga

Objavljeno: 14. 08. 2018 - 10:25
Kelp je Kombu alga koja dolazi iz podvodnih šuma te se kao prirodni preparat prepoznala i uvrstila na skupinu namirnica koje su u skupini...

Saznajte više...
 

Korist od uzimanja pauze

Objavljeno: 09. 08. 2018 - 10:23
Cijeli dan sjedite za računalom, nekoliko sati dnevno ispisujete račune, tablice i proračune ili pak dane provodite pred slikarskim platnom, pred...

Saznajte više...
 

Kako uspješno zasaditi začinsko bilje na balkonu

Objavljeno: 02. 08. 2018 - 10:12
Začini daju poseban okus i aromu svakom jelu, svježi začini imaju intenzivne okuse i velika je razlika između začina koji je ubran tik pred...

Saznajte više...