Savjeti
Triphala prah
Objavljeno: 21. 11. 2018 - 11:38Jeste li čuli za ovaj trostruko vrijedan dodatak prehrani i njezi kože? Radi se o jako starom receptu koji u svoje sastavu sadrži posebnu...
Saznajte više...
Mlijeko iz biljnih izvora
Objavljeno: 19. 11. 2018 - 10:09Volite li mlijeko? Jeste li ljubitelj kravljeg mlijeka ili volite eksperimentirati i isprobavati biljna? Znate li zašto je mlijeko koje se može...
Saznajte više...
Electa – Kombuha napitak
Objavljeno: 09. 11. 2018 - 9:33Kombuhom se naziva čajni napitak nastao procesom fermantacije – vrenja crnog i zelenog čaja, šećera te kombuha kulture. Kombuha kultura je...
Saznajte više...
Čaj slatki korijen (sladić)
Objavljeno: 08. 11. 2018 - 9:24Slatki korijen ili sladić biljka je koja ima prirodno sladak okus i mnoga medicinska svojstva. Često se koristi za liječenje prehlade i bolnog...
Saznajte više...
Čaj od piskavice
Objavljeno: 06. 11. 2018 - 9:05Piskavica se najčešće koristi kao kuhinjski začin, ali je vrlo važna i jako stara biljka. Egipatski tekstovi svjedoče o korištenju piskavice...
Saznajte više...
Čaj od maslačka
Objavljeno: 05. 11. 2018 - 8:52Maslačak je mnogo više od obične biljke u vašem vrtu. Korišten je kao medicinska biljka već nekoliko stoljeća. Koristile su ju mnoge kulture od...
Saznajte više...
Biljni prah koji pomlađuje kožu - He Shou Wu
Objavljeno: 22. 08. 2018 - 1:56He Sou Wu je prah koji se dobiva od sušenog ploda ljekovite biljke, kao što njegovo ime da naslutiti dolazi sa Dalekog Istoka i već stoljećima se...
Saznajte više...
Kelp alga
Objavljeno: 14. 08. 2018 - 10:25Kelp je Kombu alga koja dolazi iz podvodnih šuma te se kao prirodni preparat prepoznala i uvrstila na skupinu namirnica koje su u skupini...
Saznajte više...
Korist od uzimanja pauze
Objavljeno: 09. 08. 2018 - 10:23Cijeli dan sjedite za računalom, nekoliko sati dnevno ispisujete račune, tablice i proračune ili pak dane provodite pred slikarskim platnom, pred...
Saznajte više...
Kako uspješno zasaditi začinsko bilje na balkonu
Objavljeno: 02. 08. 2018 - 10:12Začini daju poseban okus i aromu svakom jelu, svježi začini imaju intenzivne okuse i velika je razlika između začina koji je ubran tik pred...
Saznajte više...